quiet_place_part_ii_xxlg
“Tiho mesto 2” je dobio prvi teaser. U pitanju je nastavak odličnog horora, koji je zapravo porodični triler vrlo ozbiljne priče i poente. Paramount Pictures je ove nedelje predstavio teaser za “A Quiet Place Part II” gde žemo otkriti koliko je vremena prošlo od prvog dela u kome smo videli naš svet u postapokaliptičnom ambijentu koji su preuzeli vanzemaljski predatori koje privlači zvuk a koji ne vide zbog čega svi moraju da budu vrlo vrlo tihi.

Nakon smrtonosnih događaja kod kuće, porodica Abbott se sada mora suočiti sa strahotama spoljnog sveta, dok u tišini nastavljaju sa borbom za opstanak. Prisiljeni da se upuste u nepoznato, brzo shvataju da stvorenja koja love zvukom nisu jedine pretnje koje vrebaju izvan peščane staze.

U glavnoj ulozi u filmu “Tiho mesto 2” je ponovo Emily Blunt, a tu su i Noah Jupe i Millicent Simmonds, kao i beba. Novi lik koji se pojavljuje u filmu je Cillian Murphy. Režiser je John Krasinski koji je pisao i scenario, baš kao što je bio slučaj i kod prvog dela i koji je nastradao u prvom delu filma. Inače, originalni film “Tiho mesto” je dobio odlične kritike a zaradio je dosta dobrih 340 miliona dolara i ima ocenu od 7.5 na IMDB što je odlično za horor.

Premijera filma je zakazana za 20. mart 2020 godine.

avatar
  Subscribe  
Notify of