TV serija „Fallout“ uskoro stiže na „Prime-u“

Objavljen je prvi trejler za Amazonovu nadolazeću naučnofantastičnu seriju „Fallout“, koja je proglašena jednom od najiščekivanijih serija ove godine.
Serija se temelji na istoimenom serijalu video-igara, iza kojega stoji studio Bethesda. Kreatori serije su supružnici Lisa Džoj i Džonatan Nolan, koji su takođe tvorci popularne HBO-ove serije „Westworld“.

Radnja „Fallouta“ smeštena je 219 godina nakon nuklearnog rata koji se dogodio 2077. godine. Gledaoci će kroz epizode pratiti priču o tri glavna lika. Prva od njih je Lusi, koja je ceo život provela u samoodrživom podzemnom bunkeru u kojem su se tokom rata skrivali bogati članovi društva, a sada zbog važne misije mora da izađe na površinu.
Takođe, radnja prati priču o vojniku Maksimusu, koji je odrastao na površini i postao član grupe ratnika „Brotherhood of Steel“. Oni na svoj način pokušavaju da održe red u postapokaliptičnom svetu.
Poslednji lik je lovac na ucene The Ghoul, koji je tokom nuklearnog rata bio izložen radijaciji te je postao izobličen, besmrtni ratnik, a sada je jedan od glavnih odmetnika postapokaliptičnog divljeg zapada.
Nakon što je objavljen prvi trejler, javili su se obožavatelji „Fallouta“ koji se nadaju da će serija biti verodostojan prikaz video-igara.
Nadam se da su napravili dobru adaptaciju, za razliku od mnogih drugih adaptacija video-igara. Kad ova serija konačno dođe, postaće moja nova opsesija. Nadam se da će ovo biti dobro. Zasad su napravili savršenu atmosferu, još samo da i priča bude dobra“, neki su od komentara.
Na Prajm video odmah stižu sve epizode, a na striming-servis dolaze 11. aprila.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

„Venom 3“ dobio zvanični naziv i datum izlaska

Sony Pictures je danas otkrio da će treći deo Venom serijala filmova sa Tom Hardy-jem nositi naziv "Venom: The Last Dance". Takođe je potvrđeno i...

Start filma „The Batman 2“ pomeren za 2026. !

Nastavak je trebao da izađe sledeće jeseni. Sledeće godine će izaći James Gunn-ov "Superman", ali su odlaganja pogodila druge DC karaktere sa plaštom. Sinoć je...

„Super Mario braća Film“ dobijaju nastavak!!!

Kako navodi "The Hollywood Reporter" animirani hit film "Super Mario braća Film" dobija nastavak čija se premijera očekuje 3. aprila 2026. godine, skoro tri godine...

„Openhajmer“ apsolutni pobednik ovogodišnje dodele nagrade „Oskar“

Film Openhajmer osvojio je sedam Oskara, među kojima su oni za najbolji film, režiju, glavnu i sporednu mušku ulogu, a sledi film Jorgosa Lantimosa...