Najava i trejler filma „Izmišljeni prijatelji“ (Imaginary Friend)

Promena žanra za Johna Krasinskog nakon njegova dva filma Tiho mesto (A Quiet Place). Njegovo novo ostvarenje naziva se Izmišljeni prijatelji (Imaginary Friend) i označava povratak Ryana Reynoldsa u značajnu glavnu ulogu nakon filma „The Adam Project“ iz 2022. Godine.
U 2024. godini, pored uloge u filmu ”Deadpool 3“, Ryan Reynolds će takođe biti taj čovek sposoban da vidi i razgovara sa imaginarnim prijateljima koje su ljudi napustili odrastanjem u filmu Izmišljeni prijatelji (Imaginary Friend).

Možda John Krasinski takođe aludira na pesmu Kiplinga – koja je takođe poslužila kao osnova za kultni film Lindsay Andersona sa Malcolmom McDowellom, ali se možda i skreće sa teme. Možda i nije toliko skretanje koliko se čini: “If you can dream – and not make dreams your master” napisao je Kipling.
Međutim, trejler se pre svega odnosi na film “Monsters, Inc.” studia Pixar, i to je sasvim normalno: u filmu Izmišljeni prijatelji (Imaginary Friend), Bea (Cailey Fleming – mlađa verzija Rey iz Ratova zvezda) otkriva da odjednom može da vidi svačije izmišljene prijatelje – i šta radi sa tom supermoći – dok se upušta u magičnu avanturu ponovnog povezivanja zaboravljenih izmišljenih prijatelja sa njihovom decom.
Uz pomoću jednog muškarca (Ryan Reynolds – verovatno za Bein izmišljeni prijatelj?), odlučiće da ih spasi. Dakle, nakon ogromnog uspeha filma Tiho mesto (A Quiet Place) i njegovog nastavka, Krasinski se udaljava od postapokaliptičnog žanra ali ostaje čvrsto vezan za porodično ognjište kao poslednje utočište.

Glumačka ekipa je impresivna: pored samog Ryana Reynoldsa, Johna Krasinskog, Cailey Fleming i Fionu Shaw tu je i ekipa talentovanih glumaca i glumica koji pozajmljuju glasove imaginarnim prijateljima: Steve Carell, Phoebe Waller-Bridge, Matt Damon i Emily Blunt, Maya Rudolph i Sam Rockwell, i lista se još nastavlja. Steve Carell pozajmljuje svoj glas “Plavom”, ogromnom imaginarnom prijatelju koji izgleda veoma slično liku “Sully” iz “Monsters, Inc.”, i čini se da je imaginarni prijatelj lika kojeg igra Ryan Reynolds.
Slike iz trejlera najavljuju film koji kombinuje suptilan humor glumca i dečji svet u kojem bi kreativnost trebala doneti nekoliko lepih iznenađenja. Ambiciozna porodična komedija koja bi trebala doneti mnoštvo avantura i različitih događaja, kao i simpatičan poziv svakom gledaocu da ponovo poveže sa svojim detinjstvom.
Izmišljeni prijatelji (Imaginary Friend) se očekuje u domaćim bioskopima 16. maja 2024. godine.
Mesec dana kasnije, u junu, “A Quiet Place: Day One”, prequel diptiha Tiho mesto (A Quiet Place) sa upitom Nyong’o, će biti prikazan u bioskopima…
Nakon toga, Ryan Reynolds će ponovo sresti svog stvarnog prijatelja i kolegu Hugh Jackmana u filmu “Deadpool 3”, koji se očekuje u bioskopima 24. jula 2024. godine.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

„Venom 3“ dobio zvanični naziv i datum izlaska

Sony Pictures je danas otkrio da će treći deo Venom serijala filmova sa Tom Hardy-jem nositi naziv "Venom: The Last Dance". Takođe je potvrđeno i...

Start filma „The Batman 2“ pomeren za 2026. !

Nastavak je trebao da izađe sledeće jeseni. Sledeće godine će izaći James Gunn-ov "Superman", ali su odlaganja pogodila druge DC karaktere sa plaštom. Sinoć je...

„Super Mario braća Film“ dobijaju nastavak!!!

Kako navodi "The Hollywood Reporter" animirani hit film "Super Mario braća Film" dobija nastavak čija se premijera očekuje 3. aprila 2026. godine, skoro tri godine...

„Openhajmer“ apsolutni pobednik ovogodišnje dodele nagrade „Oskar“

Film Openhajmer osvojio je sedam Oskara, među kojima su oni za najbolji film, režiju, glavnu i sporednu mušku ulogu, a sledi film Jorgosa Lantimosa...