Prednastavak „Johna Wicka“ serija „The Continental“ dobila višegodišnju ponudu

Dugoočekivani prednastavak Johna Wicka je osvojio Peacock a u prilog tome govori i višegodišnji ugovor za seriju „The Continental“.
„Filmovi o Wicku postali su globalni fenomen, među najgledanijim su naslovima na Peacock-u i mi smo oduševljeni i počastvovani smo partnerstvom sa Lionsgate-om kako bismo proširili ovu neverovatnu franšizu“, rekla je predsednica Peacock-a Kelly Campbell.
NBCUniversal naziva „The Continental“ „događajem“ i obećava da će u velikoj meri promovisati prekuel seriju na svojoj platformi za striming.
U „The Continental“ seriji Colin Woodell igra Winstona – menadžera istoimenog hotela koji se prvi put pojavio u seriji filmova John Wick.
Poslednji put smo videli Winstona u „John Wick Chapter 3: Parabellum“ nakon što je High Table napao čuveni hotel dok je u njemu bio odbegli Wick. Nakon što je pomogao Johnu da odbrani napad ubice Zero, on pristaje da se pregovara sa Sudijom… I ne prolazi mnogo vremena pre nego što Continental ponovo dobije svoj neutralni status. A to se dešava nakon što Winston upuca Johna.
Naravno, on nije ubijen… i saznaćemo da li je Winston uspeo u predstojećem delu – „John Wick 4“ . Ali u međuvremenu, „The Continental“ će nam dati više o Winstonovoj ranoj istoriji. Po svemu sudeći, moći ćemo da ga gledamo 2023. godine.
„John Wick je postao deo kulturnog duha vremena sa ogromnom, strastveno angažovanom bazom obožavalaca širom sveta“, rekao je predsednik Lionsgate Television Group Kevin Beggs.
„Oduševljeni smo partnerstvom sa Peacock-om jer na ovaj način nastavljamo sa širenjem John Wick univerzuma.“

Ne očekuje se da će Keanu Reeves, koji glumi u filmovima, igrati u seriji.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

„Venom 3“ dobio zvanični naziv i datum izlaska

Sony Pictures je danas otkrio da će treći deo Venom serijala filmova sa Tom Hardy-jem nositi naziv "Venom: The Last Dance". Takođe je potvrđeno i...

Start filma „The Batman 2“ pomeren za 2026. !

Nastavak je trebao da izađe sledeće jeseni. Sledeće godine će izaći James Gunn-ov "Superman", ali su odlaganja pogodila druge DC karaktere sa plaštom. Sinoć je...

„Super Mario braća Film“ dobijaju nastavak!!!

Kako navodi "The Hollywood Reporter" animirani hit film "Super Mario braća Film" dobija nastavak čija se premijera očekuje 3. aprila 2026. godine, skoro tri godine...

„Openhajmer“ apsolutni pobednik ovogodišnje dodele nagrade „Oskar“

Film Openhajmer osvojio je sedam Oskara, među kojima su oni za najbolji film, režiju, glavnu i sporednu mušku ulogu, a sledi film Jorgosa Lantimosa...