Najava nove serije „Poroci Tokija“ na HBO Max

Sedam godina nakon filma „Haker“ (Hacker) poznati reditelj Majkl Man potpisuje seriju „Poroci Tokija“ o organizovanom kriminalu u Japanu u kome glavne uloge tumače Ansel Elgort i Ken Vatanabe.
Radi se o ekranizaciji istoimenog romana novinara Džeka Adelštajna koji je pratio akcije gradske policije Tokija u njenoj borbi protiv japanskih jakuza krajem 90-tih godina.
Džek pokušava da se uklopi u japansko društvo koje ne čini ništa da mu olakša posao. On želi da upozna grad, kao i tradicije i pravila koja ga čine, prateći akcije lokalne policije na terenu ali se tako direktno suočava sa organizovanim kriminalom: šverc, ucene, iznude, reketiranje i organizovanje prostitucije, dilovanjem droge, pranjem novca i pornografijom.
Serija je snimana u samom centralnom jezgru Tokija i označava veliki povratak slavnog reditelja Majkla Mana. Međutim, on će samo režirati prvu epizodu serije dok će za ostale biti izvršni producent. Režiju ostalih epizoda potpisuju Destin Danijel Kreton i Hikari.    Scenario serije potpisjuje J. T. Rodžers.
Ulogu Džeka tumači Ansel Elgort koga smo mogli nedavno da vidimo u rimejku Stivena Spilberga „Priča sa Zapadne strane“ (West Side Story).
Japanski glumac Ken Vatanabe je inspektor lokalne policijske jedinice za borbu protiv organizovanog kriminala, Hiroto Katagiri, koji će uzeti pod svoje mladog američkog novinara. Rejčel Zeler je Samanta, amerikanka koja radi kao eksluzivna pratnja u distriktu Kabukichō, poznat po seksualnim uslugama, koji će biti poprište Džekove istrage.

Poroci Tokija kreće sa emitovanjem na HBO Max od 07/04/2022 i serija ima 8 epizoda.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

„Venom 3“ dobio zvanični naziv i datum izlaska

Sony Pictures je danas otkrio da će treći deo Venom serijala filmova sa Tom Hardy-jem nositi naziv "Venom: The Last Dance". Takođe je potvrđeno i...

Start filma „The Batman 2“ pomeren za 2026. !

Nastavak je trebao da izađe sledeće jeseni. Sledeće godine će izaći James Gunn-ov "Superman", ali su odlaganja pogodila druge DC karaktere sa plaštom. Sinoć je...

„Super Mario braća Film“ dobijaju nastavak!!!

Kako navodi "The Hollywood Reporter" animirani hit film "Super Mario braća Film" dobija nastavak čija se premijera očekuje 3. aprila 2026. godine, skoro tri godine...

„Openhajmer“ apsolutni pobednik ovogodišnje dodele nagrade „Oskar“

Film Openhajmer osvojio je sedam Oskara, među kojima su oni za najbolji film, režiju, glavnu i sporednu mušku ulogu, a sledi film Jorgosa Lantimosa...