Najava i trejler filma „Nestanak“ (Missing)

Predstavljamo Vam trejler za film „Nestanak“ (Missing) koji stiže u američke bioskope 20. januara 2023, dok u domaće bioskope stiže malo kasnije, tačnije 16. marta 2023 godine.
Od umova koji stoje iza filma „Potraga za ćerkom“ (Searching, 2018) dolazi film „Nestanak“ (Missing); uzbudljiva, roler-koster misterija koja vas dovodi u pitanje koliko dobro poznajete svoje najbliže.
Zanimljivost je da je film „Potraga za ćerkom“ imao budžet od milion dolara a zaradio je 75 miliona dolara, jer se skoro čitava radnja filma odigravala na ekranima kompjutera ili pametnih telefona.
U njemu je ispričana priča o ocu čija je ćerka nestala, ovog puta je obrnut slučaj, majka je nestala a kćerka pokušava da je pronađe.

Kada njena majka (Nia Long) nestane tokom odmora u Kolumbiji zajedno za svojim novim dečkom, Džunino (Storm Rajd) traganje za odgovorima ometaće međunarodna birokratija. Zaglavljena hiljadama kilometara daleko u Los Anđelesu, na kreativan način Džun koristi najnoviju tehnologiju koja joj je na dohvat ruke kako bi je pronašla pre nego što bude prekasno. Ali kako traga dublje, njena digitalna istraga postavlja više pitanja nego odgovora… a kada Džun razotkrije tajne o svojoj majci, saznaje da je zapravo nikada nije ni poznavala.

Glavne u loge u filmui „Nestanak“ (Missing) tumače Storm Rajd, Žoakim de Almeida, Ken Lung, Ejmi Landeker, Danijel Heni i Nia Long. Režiju i scenario ovog filma potpisuju Nikolas D. Džonson i Vil Merik.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

„Venom 3“ dobio zvanični naziv i datum izlaska

Sony Pictures je danas otkrio da će treći deo Venom serijala filmova sa Tom Hardy-jem nositi naziv "Venom: The Last Dance". Takođe je potvrđeno i...

Start filma „The Batman 2“ pomeren za 2026. !

Nastavak je trebao da izađe sledeće jeseni. Sledeće godine će izaći James Gunn-ov "Superman", ali su odlaganja pogodila druge DC karaktere sa plaštom. Sinoć je...

„Super Mario braća Film“ dobijaju nastavak!!!

Kako navodi "The Hollywood Reporter" animirani hit film "Super Mario braća Film" dobija nastavak čija se premijera očekuje 3. aprila 2026. godine, skoro tri godine...

„Openhajmer“ apsolutni pobednik ovogodišnje dodele nagrade „Oskar“

Film Openhajmer osvojio je sedam Oskara, među kojima su oni za najbolji film, režiju, glavnu i sporednu mušku ulogu, a sledi film Jorgosa Lantimosa...