Najava i trejler filma „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“

Jedan od prikazanih trejlera na poluvremenu finala NFL lige je bio i drugi trejler za film Doktor Strejndž u multiverzumu ludila (Doctor Strange In The Multiverse of Madness).
Dok film „Spajdermen: Put bez povratka“ (Spider-Man : No Way Home), koji se i dalje prikazuje u bioskopima i obara rekorde na blagajnama, fanovi nestrpljivo očekuju film „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“ (Doctor Strange In The Multiverse of Madness) jer će se direktno nadovezati i nastaviti priču. MCU je krenuo novim pravcem i doneće dosta noviteta jer Multiverzum pruža velike mogućnosti. Putovaćemo neistraženim predelima i Dr. Strange će uz pomoć, starih i novih, mističnih saveznika suočavati sa novim misterioznim protivnicima.
Konotacija ovog drugog trejlera je znatno mračnija od prethodnog, sa blagim primesama horora, jer možemo da vidimo i zlokobne blizance Doctor Strange i Scarlet Witch iz drugih univerzuma.
Nakon što smo kratko videli Miss America, super heroinu koja je sposobna da putuje kroz dimenzije multiverzuma, Strange ide da potraži pomoć od strane Wande Maximoff, alias Scarlett Witch, koja preboljuje događaje iz Westviewa i koji su predmet tv serije WandaVision.
Karl Mordo takođe ima svoj povratak nakon prvog dela gde smo videli kako njegove metode krše prirodne zakone. U nameri da ukloni moći čarobnjaka koje on smatra nedostojnim toga, Mordo deluje kao jedan od antagonista filma.
Glavne uloge u filmu tumače: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, Xochitl Gomez. Film režira Sam Raimi a za muziku će biti zadužen Danny Elfman. Kevin Feige je izvršni producent a scenario filma potpisuje Michael Waldron.

Film „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“ će od 5. maja 2022. godine biti na velikom platnu širom zemlje.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

„Venom 3“ dobio zvanični naziv i datum izlaska

Sony Pictures je danas otkrio da će treći deo Venom serijala filmova sa Tom Hardy-jem nositi naziv "Venom: The Last Dance". Takođe je potvrđeno i...

Start filma „The Batman 2“ pomeren za 2026. !

Nastavak je trebao da izađe sledeće jeseni. Sledeće godine će izaći James Gunn-ov "Superman", ali su odlaganja pogodila druge DC karaktere sa plaštom. Sinoć je...

„Super Mario braća Film“ dobijaju nastavak!!!

Kako navodi "The Hollywood Reporter" animirani hit film "Super Mario braća Film" dobija nastavak čija se premijera očekuje 3. aprila 2026. godine, skoro tri godine...

„Openhajmer“ apsolutni pobednik ovogodišnje dodele nagrade „Oskar“

Film Openhajmer osvojio je sedam Oskara, među kojima su oni za najbolji film, režiju, glavnu i sporednu mušku ulogu, a sledi film Jorgosa Lantimosa...