Najava druge sezone "Love, Death & Robots"

Love, Death & Robots
Nakon dobijanja Emmi nagrade za najbolji animirani program za prvu sezonu serije Love, Death + Robots, Netflix nam najvavljuje drugu sezonu koja nam stiže uskoro, tokom maja 2021 godine.
Kao i prošlog puta i ovde je sezona predstavljena u vidu antologije u kojima se mešaju razni žanrovi (naučna fantastika, horor, komedija…) kao i razne tehnike animacije. Jennifer Yuh Nelson, koja je bila ko-realizator animiranog filma Kung Fu Panda, je supervizor ove sezone.

Emitovana je 2019 godine, prva tura epizoda ovog animiranog programa za odrasle je ostavila odličan utisak.
Love, Death + Robots je poput poslastičare na čijim se rafovima nalaze brojne naučnofantastične poslastice, futurističke avanture ili fantastične bajke.
Sačinjena od 18 epizoda, čije trajanje ide od 5 do 15 minuta, serija kazuje različite priče koje su realizovane od strane različitih studija sa svih strana sveta. Svaka epizoda ima svoj ton, ima svoj poseban pravac kao i svoju posebnu tehniku animacije.

Love, Death + Robots nas neće naterati da se zamislimo kao kada odgledamo neku epizodu Black Mirrora. Ali iskreno, to nije bila ni ideja autora a gledaocima to neće smetati. Jer toliko je zabavno gledati ove fantastične priče, svaka je spektakularna na svoj način, svaka ima drugačiji stil i koncept, i svaka uspeva da oduševi gledaoce.

Kao u svakoj poslastičari, svako ponaosob će imati svoj omiljeni slatkiš i svako može u njoj pronaći svoju sreću.

Tim Miller (Deadpool, Terminator : Dark Fate) i David Fincher (Gone Girl, Fight Club, Zodiac), koji su već sarađivali na prvoj sezoni, nakon dve godine su opet zajedno na ovom projektu. Da napomenemo i scenariste koji su učestvovali u ovoj drugoj sezoni: to su Paolo Bacigalupi, Harlan Ellison, Rich Larson, Joe Lansdale, John Scalzi, Joachim Heijndermans, J.G. Ballard i Neal Asher.

Love, Death + Robots će biti dostupan od 14 maja Netflixu, a treći deo nam stiže 2022 godine.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

„Venom 3“ dobio zvanični naziv i datum izlaska

Sony Pictures je danas otkrio da će treći deo Venom serijala filmova sa Tom Hardy-jem nositi naziv "Venom: The Last Dance". Takođe je potvrđeno i...

Start filma „The Batman 2“ pomeren za 2026. !

Nastavak je trebao da izađe sledeće jeseni. Sledeće godine će izaći James Gunn-ov "Superman", ali su odlaganja pogodila druge DC karaktere sa plaštom. Sinoć je...

„Super Mario braća Film“ dobijaju nastavak!!!

Kako navodi "The Hollywood Reporter" animirani hit film "Super Mario braća Film" dobija nastavak čija se premijera očekuje 3. aprila 2026. godine, skoro tri godine...

„Openhajmer“ apsolutni pobednik ovogodišnje dodele nagrade „Oskar“

Film Openhajmer osvojio je sedam Oskara, među kojima su oni za najbolji film, režiju, glavnu i sporednu mušku ulogu, a sledi film Jorgosa Lantimosa...