Vonka

14dec(dec 14)19:4520(dec 20)19:45Vonka

Detalji događaja

od 14.12. do 20.12.  od  19:45h – sinhronizovano, od 22:00 – titlovano
Žanr:  avantura, porodični, komedija, titlovano i sinhronizovano,  u 2D  formatu
Trajanje:  112  minuta
Režija: Paul King
Scenario: Simon Farnaby, Paul King
Uloge: Timothée Chalamet, Olivia Colman, Hugh Grant, Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Rowan Atkinson
O filmu: Čudesna priča o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svetu postao omiljeni Vili Vonka kakvog danas poznajemo.
Od Paula Kinga, redItelja filmova “Paddington” i producenata “Harry Potter” i “Fantastic Beasts” franšiza, dolazi opojna mešavina magije i muzike, haosa i emocija, sve ispričano neopisivo emotivno i sa puno humora. U glavnoj ulozi je fenomenalni Timoti Šalame. Ovaj neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstaviće publici mladog Vilija Vonku, prepunog ideja i odlučnog da promeni svet jednim ukusnim zalogajem – dokazujući da najbolje stvari u životu počinju sa snom, i ako ste dovoljno srećni da upoznate Vilija Vonku, sve je moguće.
Temeljeno na izvanrednom liku iz priče „Čarli i fabrika čokolade“, najprepoznatljivije dečije knjige Roalda Dala i jedne od najprodavanijih dečjih knjiga svih vremena, „Vonka“ priča čudesnu priču o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svetu postao omiljeni Vili Vonka kakvog danas poznajemo.

Trejler

Cena ulaznice

400.oo dinara

Vreme

14 (četvrtak) 19:45 - 20 (Sreda) 19:45