Vini Pu: Krv i med

2023pon27febsre01marVini Pu: Krv i med

Detalji događaja

od  27.02. do 01.03.  od  22:00h
Žanr: horor,  u 2D formatu
Trajanje:  84  minuta
Režija:   Rhys Frake-Waterfield
Scenario:  Rhys Frake-Waterfield, A.A. Milne
Uloge: Gillian Broderick, Paula Coiz, Chris Cordell
O filmu: Pre mnogo godina, mladi Kristofer Robin upoznao je grupu antropomorfnih stvorenja – Vini Pu, Sova, Zec, Prasence i Njar u šumi od sto hektara i sprijateljio se sa njima. Negovao ih je i hranio. Na kraju, Kristofer je morao da napusti svoje prijatelje da bi pohađao koledž – zahtevajući od svojih prijatelja da se ponovo brinu sami o sebi. Zatim, tokom jedne posebno hladne zime – stvorenja na ivici gladi odlučila su da prežive, tako što su pojeli jednog od svojih najdražih prijatelja – Njara. Tada su postali divlji i razvili su mržnju prema celom čovečanstvu, a posebno prema Kristoferu Robinu.
Pet godina kasnije, Kristofer Robin se vraća u šumu kako bi se ponovo spojio sa svojim prijateljima iz detinjstva i dokazao svojoj ženi da oni nisu izmišljeni. Zatim se upoznajemo sa grupom prijatelja – Marija, Džes, Alisa, Zoe i Lara. Odlučile su da pobegnu od urbanog načina života, na digitalni detoks i odmor u udaljenu kolibu u šumi.
Kako pada noć, razbesneli Pu i Prasence počinju da love svakog čoveka na koga naiđu. Uočavaju grupu devojaka u kolibi i jasno je ko su sledeće mete. Mogu li devojke preživeti navalu ovih antropomorfnih čudovišta i šta se dogodilo Kristoferu Robinu?

Trejler

Cena ulaznice

400.oo

Vreme

Februar 27 (Ponedeljak) 22:00 - Mart 1 (Sreda) 22:00(GMT+01:00)