Potpaljivačica

2022čet12maj(maj 12)21:45sre18(maj 18)21:45Potpaljivačica

Detalji događaja

od 12.05.  do 18.05.  od   21:45h
Žanr:  horor,  u 2D formatu
Trajanje: 94  minuta
Režija:  Scott Teems, Stephen King
Scenario: Michael Waldron, Stan Lee, Steve Ditko
Uloge: Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon, Kurtwood Smith, John Beasley
O filmu:  U novoj adaptaciji klasika trilera Stivena Kinga i od producenata filma Nevidljivi čovek, devojčica sa izuzetnim pirokinetičkim moćima bori se da zaštiti svoju porodicu i sebe od zlokobnih sila koje žele da je uhvate i kontrolišu.
Više od deset godina, roditelji Endi (Zak Efron: Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao, Veličanstveni šoumen) i Viki (Sidni Lemon: Strah od okruženih mrtvima, Naslednici) su u bekstvu, očajnički želeći da sakriju svoju ćerku Čarli (Rajan Kira Armstrong: Američka horor priča: Deseta sezona, The Tomorrow War) iz sumnjive savezne agencije koja želi da iskoristi njen neverovatni dar da stvori vatru, kako bi napravili oružje za masovno uništenje.
Endi je naučio Čarli kako da ublaži svoju moć, koju pokreće bes ili bol. Ali pošto Čarli puni 11 godina, vatru postaje sve teže kontrolisati. Nakon što jedan incident otkrije lokaciju porodice, misteriozni operativac (Majkl Grejejes) je raspoređen da zarobi porodicu i uhvati Čarli jednom zauvek. Čarli ima drugačije planove.

Trejler

Cena ulaznice

350.oo

Vreme

12 (četvrtak) 21:45 - 18 (Sreda) 21:45(GMT+02:00)