Moja vila šeprtlja

2023čet16feb(feb 16)18:00sre22(feb 22)18:00Moja vila šeprtlja

Detalji događaja

od  16.02. do 22.02.  od  18:00h
Žanr:  animirani, avantura, porodični, sinhronizovano,  u 2D formatu
Trajanje: 85  minuta
Režija:   Caroline Origer
Scenario:  Silja Clemens, Pamela Hickey, Dennys McCoy
Uloge: Bojan Hlišć, Branislav Platiša, Darija Vračević, Dušica Novaković, Đurđina Radić, Marko Marković, Mateja Vukašinović, Milan Tubić, Nemanja Živković, Ognjen Drenjanin, Tatjana Dimitrijević, Viktor Majer
O filmu: Violeta, radoznala i luckasta vila se izgubila u ljudskom svetu. Da bi se vratila u svoj vilinski svet, ona se udružuje sa dvanaestogodišnjom devojčicom Maksi i otkriva svoju pravu sudbinu.
Violeta je na obuci da postane zubić vila, ali umesto da stvara zabavne igračke kao prava zubić vila, sve što ona uspeva da napravi su… ljubičice. Sada joj predstoji godišnji ispit: Samo vile koje ga polože dobijaju dragulj uz pomoć kojeg mogu da pređu iz ljudskog u vilinski svet, kako bi sakupile mlečne zube i stvorile igračku. Naravno, Violeta slavno pada na ovom ispitu. Ali ona ne bi bila Violeta ako bi je to sprečilo u bilo čemu. Ne časeći časa, ona krade misiju i dragulj od najbolje učenice Jolande i tako se ušunja u ljudski svet. Tada ona završava u Maksinoj novoj sobi, i njih dve polaze u nezaboravnu avanturu.

Trejler

Cena ulaznice

350.oo dinara

Vreme

16 (četvrtak) 18:00 - 22 (Sreda) 18:00(GMT+01:00)