Najava i trejler filma „Izmišljeni prijatelji“ (Imaginary Friend)

Promena žanra za Johna Krasinskog nakon njegova dva filma Tiho mesto (A Quiet Place). Njegovo novo ostvarenje naziva se Izmišljeni prijatelji (Imaginary Friend) i označava povratak Ryana Reynoldsa u značajnu glavnu ulogu nakon filma „The Adam Project“ iz 2022. Godine.
U 2024. godini, pored uloge u filmu ”Deadpool 3“, Ryan Reynolds će takođe biti taj čovek sposoban da vidi i razgovara sa imaginarnim prijateljima koje su ljudi napustili odrastanjem u filmu Izmišljeni prijatelji (Imaginary Friend).

Možda John Krasinski takođe aludira na pesmu Kiplinga – koja je takođe poslužila kao osnova za kultni film Lindsay Andersona sa Malcolmom McDowellom, ali se možda i skreće sa teme. Možda i nije toliko skretanje koliko se čini: “If you can dream – and not make dreams your master” napisao je Kipling.
Međutim, trejler se pre svega odnosi na film “Monsters, Inc.” studia Pixar, i to je sasvim normalno: u filmu Izmišljeni prijatelji (Imaginary Friend), Bea (Cailey Fleming – mlađa verzija Rey iz Ratova zvezda) otkriva da odjednom može da vidi svačije izmišljene prijatelje – i šta radi sa tom supermoći – dok se upušta u magičnu avanturu ponovnog povezivanja zaboravljenih izmišljenih prijatelja sa njihovom decom.
Uz pomoću jednog muškarca (Ryan Reynolds – verovatno za Bein izmišljeni prijatelj?), odlučiće da ih spasi. Dakle, nakon ogromnog uspeha filma Tiho mesto (A Quiet Place) i njegovog nastavka, Krasinski se udaljava od postapokaliptičnog žanra ali ostaje čvrsto vezan za porodično ognjište kao poslednje utočište.

Glumačka ekipa je impresivna: pored samog Ryana Reynoldsa, Johna Krasinskog, Cailey Fleming i Fionu Shaw tu je i ekipa talentovanih glumaca i glumica koji pozajmljuju glasove imaginarnim prijateljima: Steve Carell, Phoebe Waller-Bridge, Matt Damon i Emily Blunt, Maya Rudolph i Sam Rockwell, i lista se još nastavlja. Steve Carell pozajmljuje svoj glas “Plavom”, ogromnom imaginarnom prijatelju koji izgleda veoma slično liku “Sully” iz “Monsters, Inc.”, i čini se da je imaginarni prijatelj lika kojeg igra Ryan Reynolds.
Slike iz trejlera najavljuju film koji kombinuje suptilan humor glumca i dečji svet u kojem bi kreativnost trebala doneti nekoliko lepih iznenađenja. Ambiciozna porodična komedija koja bi trebala doneti mnoštvo avantura i različitih događaja, kao i simpatičan poziv svakom gledaocu da ponovo poveže sa svojim detinjstvom.
Izmišljeni prijatelji (Imaginary Friend) se očekuje u domaćim bioskopima 16. maja 2024. godine.
Mesec dana kasnije, u junu, “A Quiet Place: Day One”, prequel diptiha Tiho mesto (A Quiet Place) sa upitom Nyong’o, će biti prikazan u bioskopima…
Nakon toga, Ryan Reynolds će ponovo sresti svog stvarnog prijatelja i kolegu Hugh Jackmana u filmu “Deadpool 3”, koji se očekuje u bioskopima 24. jula 2024. godine.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

Eddie Murphy se vraća u „Beverly Hills Cop: Axel Foley“ na Netflix-u

Eddie Murphy se vraća kao čuveni policajac van svog elementa, Axel Foley, u dugo očekivanom nastavku "Beverly Hills Cop: Axel Foley", i izgleda kao...

Kung Fu Panda se vraća, ali sa pojačanjem!!!

Prvi trejler za "Kung Fu Panda 4" je stigao, sa povratkom Jack Black-a kao Po-a pored raznovrsnog asortimana novih i povratnih likova. Trejler pun akcije...

Denis Villeneuve otkrio da radi na scenariju za treći „Dune“ film

Režiser je pričao o njegovim planovima za "Dune Messiah", i kako je predstojeći druge deo Dine ''mnogo bolji'' od prvog. Dok brojimo dane do izlaska...

„Zaleđeno kraljevstvo“ dobija treći i četvrti nastavak!!!

Iako se još uvek ni treći deo poznatog animiranog filma nije pojavio, Disney već radi na "Frozen" 3 i 4 nastavcima. Sve je potvrdio prvi...