Najava i trejler filma „Gran Turismo“

Godine 1997. izašla je igra „Gran Turismo“ na prvoj PlayStation konzoli. Ova precizna simulacija vožnje, koju je kreirao Kazunori Yamauchi iz Polyphony Digital, privukla je veliku pažnju tadašnjih medija, posebno zbog impresivne grafike za to doba.
Osim estetskih kvaliteta, simulacija je već tada oduševljavala svojom realističnošću, postavljajući temelje za buduću kultnu franšizu među ljubiteljima automobilskog sporta.
Nakon proslave 25. rođendana prošle godine, „Gran Turismo“ se priprema za izlazak na velikom platnu u garaži PlayStation studija. Prvim zvaničnim trejlerom, koji je objavljen nakon kratkog videa iza scene snimanja i filmovima, ovaj dugometražni film pokreće svoje ambicije.
Veliki uspeh Sony-jevih adaptacija video igara postaje sve značajniji poslednjih godina. Kreiranjem odeljenja posvećenog ovoj praksi i imenovanjem Asada Qizilbasha za direktora ovog odeljenja, projekti se neprestano nižu sa sve većom kvalitetom. Nedavno se sećamo velikog uspeha filma Uncharted sa Tomom Hollandom (Spider-Man) i serije The Last of Us na HBO.
Ova politika kvaliteta se još jednom pokazala ključnom. Dajući režiju Neillu Blomkampu (District 9) i oslanjajući se na poznate zvezde poput Davida Harboura (Stranger Things), Orlanda Blooma (Gospodar prstenova) i Djimona Hounsoua (Gladiator), Sony je dao sve od sebe.

Kako adaptirati igru ​​vožnje na velikom ekranu? Inspirisan neobičnom pričom jednog od virtuelnih vozača GT akademije, Jann Mardenborougha (igranog od strane Archie Madekwea), koji je prešao iz virtuelnih takmičenja na stvarne staze.
Priča o njegovom neverovatnom usponu do jednog od prestižnih sedišta japanskog proizvođača Nissan obećava spektakl, napetost i dramu. Vrela rivalstva, uzbudljive trke, ali i stalni pritisak, sve je to deo ovog puta po stazi.
Startna linija će biti označena 11. avgusta u bioskopima.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

Najava i trejler filma „Dina: drugi deo (Dune: Part Two)“

Nakon pada kuće Atreides, dolazi vreme za osvetu. Prvi trejler za film "Dina: drugi deo" je predstavljena ovih dana javnosti, sa Timoteom Šalameom i...

Balada o ptici pevačici i zmiji (Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes)

Balada o ptici pevačici i zmiji (Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) označava povratak franšize u prequel bez Jennifer Lawrence. Nakon najave reboota...

Miloš Avramović otkrio kada izlazi novi deo filma „Južni Vetar“

Treći deo stiže brže nego što smo mislili. "Južni Vetar: Na Granici" završio je emitovanje početkom ovog meseca, a fanovi su režisera i ostatak ekipe...

Najava Scorsese-ovog filma „Ubistva pod cvetnim mesecom“ (Killers of the Flower Moon)

Dužina trajanja Scorseseovog najnovijeg filma Martina Scorsesea, "Killers of the Flower Moon", upravo je otkrivena i kako navodi Deadline, film će trajati 3 sata...