Najava i trejler filma „Nestanak“ (Missing)

Predstavljamo Vam trejler za film „Nestanak“ (Missing) koji stiže u američke bioskope 20. januara 2023, dok u domaće bioskope stiže malo kasnije, tačnije 16. marta 2023 godine.
Od umova koji stoje iza filma „Potraga za ćerkom“ (Searching, 2018) dolazi film „Nestanak“ (Missing); uzbudljiva, roler-koster misterija koja vas dovodi u pitanje koliko dobro poznajete svoje najbliže.
Zanimljivost je da je film „Potraga za ćerkom“ imao budžet od milion dolara a zaradio je 75 miliona dolara, jer se skoro čitava radnja filma odigravala na ekranima kompjutera ili pametnih telefona.
U njemu je ispričana priča o ocu čija je ćerka nestala, ovog puta je obrnut slučaj, majka je nestala a kćerka pokušava da je pronađe.

Kada njena majka (Nia Long) nestane tokom odmora u Kolumbiji zajedno za svojim novim dečkom, Džunino (Storm Rajd) traganje za odgovorima ometaće međunarodna birokratija. Zaglavljena hiljadama kilometara daleko u Los Anđelesu, na kreativan način Džun koristi najnoviju tehnologiju koja joj je na dohvat ruke kako bi je pronašla pre nego što bude prekasno. Ali kako traga dublje, njena digitalna istraga postavlja više pitanja nego odgovora… a kada Džun razotkrije tajne o svojoj majci, saznaje da je zapravo nikada nije ni poznavala.

Glavne u loge u filmui „Nestanak“ (Missing) tumače Storm Rajd, Žoakim de Almeida, Ken Lung, Ejmi Landeker, Danijel Heni i Nia Long. Režiju i scenario ovog filma potpisuju Nikolas D. Džonson i Vil Merik.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

The Continental: From the World of John Wick

Vratimo se u Njujork iz 1970-ih i legendarni hotel za ubice iz John Wick univerzuma. The Continental upoznajemo kroz mladog Winston Scott-a koji se...

„3211“

Režija: Danilo Bećković i Andrijana Stojković Scenario: Dimitrije Vojnov Uloge: Stefan Đurić Rasta, Radomir Rale Milenković, Goran Sultanović, Slaviša Čurović, Milan Čučilović... Žanr: muzički, biografski, triler O filmu:...

„Napoleon“ novi film Ridlija Skota uskoro u bioskopima

Trejler za film „Napoleon“, čiju režiju potpisuje Ridli Skot, objavljen je u ponedeljak 10. jula, a za 24 časa na Jutjubu je pregledan više...

Najava i trejler filma „Čuvari formule“ Dragana Bjelogrlića

Novi film Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule” biće premijerno prikazan na jednom od najvećih evropskih filmskih festivala u Lokarnu (Švajcarska) i to u okviru prestižnog...