Najava i trejler filma „Čuvari galaksije Volume 3“ (Guardians of the Galaxy Volume 3)

Od pojavljivanja prvog filma „Čuvara galaksije“ 2014 godine, ekipa Marvelovih kosmičkih heroja je brzo prirasla srcu filmskoj publici. Nakon nastavka, „Čuvari galaksije Vol. 2“, izašlog 2017 godine, ova ekipa se pojavljivala i u drugim Marvelovim ostvarenjima kao što su filmovi „Osvetnici: Rat beskraja“, „Osvetnici: Kraj igre“ i „Tor: ljubav i grom“, ta sveprisutnost se približava kraju jer ovim trećim nastavkom, filmom „Čuvari galaksije Vol.3“, se rastajemo sa ovim sastavom ekipe.

Ovim prvim trejlerom je stavljen akcenat na veze koje ujedinjuju tim kojeg čine Star Lord, Nebula, Drax, Groot i Rocket Raccoon.
Nakon događaja u filmu „Avengers: Infinity War“, Gamora koja se pridružuje Quillovom timu nije ista ona koja se zaljubila u njega u prethodnim filmovima. Film će osim povratka Gamore, kakva god da ona jeste, baviti i istraživanjem porekla Rocketa Raccoona koji ima zastrašujuća sećanja na svoju prošlost. Pored već postojećih melanholičnih elemenata, nadolazeći film će uvesti nove pretnje sa likom Adama Warlocka kojeg tumači Will Poulter i likom High Evolutionary kojeg tumači Chukwudi Iwuji.
U stripovima, Warlock je svemoćno veštački stvoreno biće čija je svrha da uništi Čuvare galaksije. No, iz svega poznatog do sada čini se da će u filmu upravo High Evolutionary biti glavni negativac, kao ultrainteligentno biće koje je stvorilo Rocketa.
U filmu naša voljena družina neprilagođenih heroja ovih dana izgleda malo drugačije. Peter Quill, koji se još uvek opravlja od gubitka Gamore, mora okupiti svoj tim oko sebe kako bi obranio svemir i zaštitio jednog od njih. Misija koja bi, ako se ne završi uspešno, vrlo verojatno mogla dovesti do kraja Čuvara kakve poznajemo.
Iako ovaj treći deo deluje mračnije od prethodnih delova ne nedostaje karakteristični humor na kojeg smo navikli.
Ne samo da je ovo poslednji film sa ovim sastavom Čuvara galaksije nego i sa njegovim rediteljem jer je James Gun prešao u DC tabor.

„Čuvari galaksije Volume 3“ (Guardians of the Galaxy Volume 3) stižu u naše bioskope tokom maja 2023 godine

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

The Continental: From the World of John Wick

Vratimo se u Njujork iz 1970-ih i legendarni hotel za ubice iz John Wick univerzuma. The Continental upoznajemo kroz mladog Winston Scott-a koji se...

„3211“

Režija: Danilo Bećković i Andrijana Stojković Scenario: Dimitrije Vojnov Uloge: Stefan Đurić Rasta, Radomir Rale Milenković, Goran Sultanović, Slaviša Čurović, Milan Čučilović... Žanr: muzički, biografski, triler O filmu:...

„Napoleon“ novi film Ridlija Skota uskoro u bioskopima

Trejler za film „Napoleon“, čiju režiju potpisuje Ridli Skot, objavljen je u ponedeljak 10. jula, a za 24 časa na Jutjubu je pregledan više...

Najava i trejler filma „Čuvari formule“ Dragana Bjelogrlića

Novi film Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule” biće premijerno prikazan na jednom od najvećih evropskih filmskih festivala u Lokarnu (Švajcarska) i to u okviru prestižnog...