Prednastavak „Johna Wicka“ serija „The Continental“ dobila višegodišnju ponudu

Dugoočekivani prednastavak Johna Wicka je osvojio Peacock a u prilog tome govori i višegodišnji ugovor za seriju „The Continental“.
„Filmovi o Wicku postali su globalni fenomen, među najgledanijim su naslovima na Peacock-u i mi smo oduševljeni i počastvovani smo partnerstvom sa Lionsgate-om kako bismo proširili ovu neverovatnu franšizu“, rekla je predsednica Peacock-a Kelly Campbell.
NBCUniversal naziva „The Continental“ „događajem“ i obećava da će u velikoj meri promovisati prekuel seriju na svojoj platformi za striming.
U „The Continental“ seriji Colin Woodell igra Winstona – menadžera istoimenog hotela koji se prvi put pojavio u seriji filmova John Wick.
Poslednji put smo videli Winstona u „John Wick Chapter 3: Parabellum“ nakon što je High Table napao čuveni hotel dok je u njemu bio odbegli Wick. Nakon što je pomogao Johnu da odbrani napad ubice Zero, on pristaje da se pregovara sa Sudijom… I ne prolazi mnogo vremena pre nego što Continental ponovo dobije svoj neutralni status. A to se dešava nakon što Winston upuca Johna.
Naravno, on nije ubijen… i saznaćemo da li je Winston uspeo u predstojećem delu – „John Wick 4“ . Ali u međuvremenu, „The Continental“ će nam dati više o Winstonovoj ranoj istoriji. Po svemu sudeći, moći ćemo da ga gledamo 2023. godine.
„John Wick je postao deo kulturnog duha vremena sa ogromnom, strastveno angažovanom bazom obožavalaca širom sveta“, rekao je predsednik Lionsgate Television Group Kevin Beggs.
„Oduševljeni smo partnerstvom sa Peacock-om jer na ovaj način nastavljamo sa širenjem John Wick univerzuma.“

Ne očekuje se da će Keanu Reeves, koji glumi u filmovima, igrati u seriji.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

The Continental: From the World of John Wick

Vratimo se u Njujork iz 1970-ih i legendarni hotel za ubice iz John Wick univerzuma. The Continental upoznajemo kroz mladog Winston Scott-a koji se...

„3211“

Režija: Danilo Bećković i Andrijana Stojković Scenario: Dimitrije Vojnov Uloge: Stefan Đurić Rasta, Radomir Rale Milenković, Goran Sultanović, Slaviša Čurović, Milan Čučilović... Žanr: muzički, biografski, triler O filmu:...

„Napoleon“ novi film Ridlija Skota uskoro u bioskopima

Trejler za film „Napoleon“, čiju režiju potpisuje Ridli Skot, objavljen je u ponedeljak 10. jula, a za 24 časa na Jutjubu je pregledan više...

Najava i trejler filma „Čuvari formule“ Dragana Bjelogrlića

Novi film Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule” biće premijerno prikazan na jednom od najvećih evropskih filmskih festivala u Lokarnu (Švajcarska) i to u okviru prestižnog...