Prednastavak „Johna Wicka“ serija „The Continental“ dobila višegodišnju ponudu

Dugoočekivani prednastavak Johna Wicka je osvojio Peacock a u prilog tome govori i višegodišnji ugovor za seriju „The Continental“.
„Filmovi o Wicku postali su globalni fenomen, među najgledanijim su naslovima na Peacock-u i mi smo oduševljeni i počastvovani smo partnerstvom sa Lionsgate-om kako bismo proširili ovu neverovatnu franšizu“, rekla je predsednica Peacock-a Kelly Campbell.
NBCUniversal naziva „The Continental“ „događajem“ i obećava da će u velikoj meri promovisati prekuel seriju na svojoj platformi za striming.
U „The Continental“ seriji Colin Woodell igra Winstona – menadžera istoimenog hotela koji se prvi put pojavio u seriji filmova John Wick.
Poslednji put smo videli Winstona u „John Wick Chapter 3: Parabellum“ nakon što je High Table napao čuveni hotel dok je u njemu bio odbegli Wick. Nakon što je pomogao Johnu da odbrani napad ubice Zero, on pristaje da se pregovara sa Sudijom… I ne prolazi mnogo vremena pre nego što Continental ponovo dobije svoj neutralni status. A to se dešava nakon što Winston upuca Johna.
Naravno, on nije ubijen… i saznaćemo da li je Winston uspeo u predstojećem delu – „John Wick 4“ . Ali u međuvremenu, „The Continental“ će nam dati više o Winstonovoj ranoj istoriji. Po svemu sudeći, moći ćemo da ga gledamo 2023. godine.
„John Wick je postao deo kulturnog duha vremena sa ogromnom, strastveno angažovanom bazom obožavalaca širom sveta“, rekao je predsednik Lionsgate Television Group Kevin Beggs.
„Oduševljeni smo partnerstvom sa Peacock-om jer na ovaj način nastavljamo sa širenjem John Wick univerzuma.“

Ne očekuje se da će Keanu Reeves, koji glumi u filmovima, igrati u seriji.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

Met Rivs potvrdio početak radova na filmu „The Batman 2“

Početkom ove nedelje pojavile su se informacije da "The Batman 2" naslov još uvek nije zvanično potvrđen, ali je u poslednjem intervjuu za Deadline,...

Prvi trejler za seriju „Gospodar prstenova: Prstenovi moći“

Amazonova serija  "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" (The Lord of the Rings: The Rings of Power) dobila je svoj prvi zvanični trejler. Prednastavak slavne trilogije izlazi...

NAJAVA FILMA „SVETA PETKA: KRST U PUSTINJI“

Originalni naslov: Sveta Petka: Krst u pustinji Režija: Hadži-Aleksandar Đurović U glavnim ulogama: Milena Predić, Milica Stefanović, Filip Hajduković, Jadranka Selec, Daniel Sič, Branislav Tomašević, Andrej...

Jubilarni 10-i Kraljevski filmski festival

   Kraljevski filmski festival (KFF), jedinstven po tome što u prvi plan stavlja umetnike iz postprodukcije filma, prikazaće u jubilarnom, desetom izdanju, koje će...
X