Najava nove serije „Poroci Tokija“ na HBO Max

Sedam godina nakon filma „Haker“ (Hacker) poznati reditelj Majkl Man potpisuje seriju „Poroci Tokija“ o organizovanom kriminalu u Japanu u kome glavne uloge tumače Ansel Elgort i Ken Vatanabe.
Radi se o ekranizaciji istoimenog romana novinara Džeka Adelštajna koji je pratio akcije gradske policije Tokija u njenoj borbi protiv japanskih jakuza krajem 90-tih godina.
Džek pokušava da se uklopi u japansko društvo koje ne čini ništa da mu olakša posao. On želi da upozna grad, kao i tradicije i pravila koja ga čine, prateći akcije lokalne policije na terenu ali se tako direktno suočava sa organizovanim kriminalom: šverc, ucene, iznude, reketiranje i organizovanje prostitucije, dilovanjem droge, pranjem novca i pornografijom.
Serija je snimana u samom centralnom jezgru Tokija i označava veliki povratak slavnog reditelja Majkla Mana. Međutim, on će samo režirati prvu epizodu serije dok će za ostale biti izvršni producent. Režiju ostalih epizoda potpisuju Destin Danijel Kreton i Hikari.    Scenario serije potpisjuje J. T. Rodžers.
Ulogu Džeka tumači Ansel Elgort koga smo mogli nedavno da vidimo u rimejku Stivena Spilberga „Priča sa Zapadne strane“ (West Side Story).
Japanski glumac Ken Vatanabe je inspektor lokalne policijske jedinice za borbu protiv organizovanog kriminala, Hiroto Katagiri, koji će uzeti pod svoje mladog američkog novinara. Rejčel Zeler je Samanta, amerikanka koja radi kao eksluzivna pratnja u distriktu Kabukichō, poznat po seksualnim uslugama, koji će biti poprište Džekove istrage.

Poroci Tokija kreće sa emitovanjem na HBO Max od 07/04/2022 i serija ima 8 epizoda.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

The Continental: From the World of John Wick

Vratimo se u Njujork iz 1970-ih i legendarni hotel za ubice iz John Wick univerzuma. The Continental upoznajemo kroz mladog Winston Scott-a koji se...

„3211“

Režija: Danilo Bećković i Andrijana Stojković Scenario: Dimitrije Vojnov Uloge: Stefan Đurić Rasta, Radomir Rale Milenković, Goran Sultanović, Slaviša Čurović, Milan Čučilović... Žanr: muzički, biografski, triler O filmu:...

„Napoleon“ novi film Ridlija Skota uskoro u bioskopima

Trejler za film „Napoleon“, čiju režiju potpisuje Ridli Skot, objavljen je u ponedeljak 10. jula, a za 24 časa na Jutjubu je pregledan više...

Najava i trejler filma „Čuvari formule“ Dragana Bjelogrlića

Novi film Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule” biće premijerno prikazan na jednom od najvećih evropskih filmskih festivala u Lokarnu (Švajcarska) i to u okviru prestižnog...