Najava nove serije „Poroci Tokija“ na HBO Max

Sedam godina nakon filma „Haker“ (Hacker) poznati reditelj Majkl Man potpisuje seriju „Poroci Tokija“ o organizovanom kriminalu u Japanu u kome glavne uloge tumače Ansel Elgort i Ken Vatanabe.
Radi se o ekranizaciji istoimenog romana novinara Džeka Adelštajna koji je pratio akcije gradske policije Tokija u njenoj borbi protiv japanskih jakuza krajem 90-tih godina.
Džek pokušava da se uklopi u japansko društvo koje ne čini ništa da mu olakša posao. On želi da upozna grad, kao i tradicije i pravila koja ga čine, prateći akcije lokalne policije na terenu ali se tako direktno suočava sa organizovanim kriminalom: šverc, ucene, iznude, reketiranje i organizovanje prostitucije, dilovanjem droge, pranjem novca i pornografijom.
Serija je snimana u samom centralnom jezgru Tokija i označava veliki povratak slavnog reditelja Majkla Mana. Međutim, on će samo režirati prvu epizodu serije dok će za ostale biti izvršni producent. Režiju ostalih epizoda potpisuju Destin Danijel Kreton i Hikari.    Scenario serije potpisjuje J. T. Rodžers.
Ulogu Džeka tumači Ansel Elgort koga smo mogli nedavno da vidimo u rimejku Stivena Spilberga „Priča sa Zapadne strane“ (West Side Story).
Japanski glumac Ken Vatanabe je inspektor lokalne policijske jedinice za borbu protiv organizovanog kriminala, Hiroto Katagiri, koji će uzeti pod svoje mladog američkog novinara. Rejčel Zeler je Samanta, amerikanka koja radi kao eksluzivna pratnja u distriktu Kabukichō, poznat po seksualnim uslugama, koji će biti poprište Džekove istrage.

Poroci Tokija kreće sa emitovanjem na HBO Max od 07/04/2022 i serija ima 8 epizoda.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

Netflix je izbacio trejler za prequel „The Witcher: Blood Origin“

Netflix je objavio novi trejler za "The Witcher: Blood Origin", predstojeću četvorodelnu prequel seriju sa Michelle Yeoh u glavnoj ulozi. Smešten 1200 godina pre događaja...

Kompletiran scenario za „28 meseci kasnije“!!!

Deni Bojl otkrio je kako je scenario za dugo očekivani nastavak kultnog horor naslova pod imenom "28 meseci kasnije (28 Months Later)" zvanično kompletiran...

Najava i trejler filma „Džon Vik 4“ (John Wick: Chapter 4)

Kianu Rivs nam se vraća u ulozi najpoznatijeg ubice, Džon Vik, koji se i dalje obračunava sa svojom kastom koja je ucenila njegovu glavu. Radnja...

Stigao je novi trejler filma „Avatar: Put vode“

Najnoviji trejler filma "Avatar: Put vode" ne samo da nam daje mnogo bolji pogled na Jake-ovu i Neytiri-nu porodicu i borbe sa kojima se...