Najava nove serije „Poroci Tokija“ na HBO Max

Sedam godina nakon filma „Haker“ (Hacker) poznati reditelj Majkl Man potpisuje seriju „Poroci Tokija“ o organizovanom kriminalu u Japanu u kome glavne uloge tumače Ansel Elgort i Ken Vatanabe.
Radi se o ekranizaciji istoimenog romana novinara Džeka Adelštajna koji je pratio akcije gradske policije Tokija u njenoj borbi protiv japanskih jakuza krajem 90-tih godina.
Džek pokušava da se uklopi u japansko društvo koje ne čini ništa da mu olakša posao. On želi da upozna grad, kao i tradicije i pravila koja ga čine, prateći akcije lokalne policije na terenu ali se tako direktno suočava sa organizovanim kriminalom: šverc, ucene, iznude, reketiranje i organizovanje prostitucije, dilovanjem droge, pranjem novca i pornografijom.
Serija je snimana u samom centralnom jezgru Tokija i označava veliki povratak slavnog reditelja Majkla Mana. Međutim, on će samo režirati prvu epizodu serije dok će za ostale biti izvršni producent. Režiju ostalih epizoda potpisuju Destin Danijel Kreton i Hikari.    Scenario serije potpisjuje J. T. Rodžers.
Ulogu Džeka tumači Ansel Elgort koga smo mogli nedavno da vidimo u rimejku Stivena Spilberga „Priča sa Zapadne strane“ (West Side Story).
Japanski glumac Ken Vatanabe je inspektor lokalne policijske jedinice za borbu protiv organizovanog kriminala, Hiroto Katagiri, koji će uzeti pod svoje mladog američkog novinara. Rejčel Zeler je Samanta, amerikanka koja radi kao eksluzivna pratnja u distriktu Kabukichō, poznat po seksualnim uslugama, koji će biti poprište Džekove istrage.

Poroci Tokija kreće sa emitovanjem na HBO Max od 07/04/2022 i serija ima 8 epizoda.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

Najava i trejler filma „Avatar: Put vode“ (Avatar: The Way of Water)

Objavljen je prvi trejler za nastavak sage „Avatar: Put vode“ (Avatar: The Way of Water) o čudesnim stanovnicima zemlje Pandore koji prikazuje nova bića...

Novi trejler za mini TV seriju Obi-Van Kenobi

Povodom četvrtog maja koji je proklamovan za Star Wars dan, ovog puta je Dizni obradovao fanove ratova zvezda novim trejlerom za mini tv seriju...

Nova HBO serija „Kuća zmaja“ (House of the Dragon) u avgustu na malim ekranima

Nova HBO serija „Kuća zmaja“ (House of the Dragon) imaće premijeru 22. avgusta na striming platformi HBO Max i HBO kanalu. Možemo očekivati još jedan...

„Tamo gde rakovi pevaju“ uskoro na velikom platnu

Bestseler Njujork tajmsa i najprodavaniji roman na Amazonu u 2019. godini „Tamo gde rakovi pevaju” dobio je svoju filmsku adaptaciju. Ova dirljiva priča o...
X