Najava nove serije „Poroci Tokija“ na HBO Max

Sedam godina nakon filma „Haker“ (Hacker) poznati reditelj Majkl Man potpisuje seriju „Poroci Tokija“ o organizovanom kriminalu u Japanu u kome glavne uloge tumače Ansel Elgort i Ken Vatanabe.
Radi se o ekranizaciji istoimenog romana novinara Džeka Adelštajna koji je pratio akcije gradske policije Tokija u njenoj borbi protiv japanskih jakuza krajem 90-tih godina.
Džek pokušava da se uklopi u japansko društvo koje ne čini ništa da mu olakša posao. On želi da upozna grad, kao i tradicije i pravila koja ga čine, prateći akcije lokalne policije na terenu ali se tako direktno suočava sa organizovanim kriminalom: šverc, ucene, iznude, reketiranje i organizovanje prostitucije, dilovanjem droge, pranjem novca i pornografijom.
Serija je snimana u samom centralnom jezgru Tokija i označava veliki povratak slavnog reditelja Majkla Mana. Međutim, on će samo režirati prvu epizodu serije dok će za ostale biti izvršni producent. Režiju ostalih epizoda potpisuju Destin Danijel Kreton i Hikari.    Scenario serije potpisjuje J. T. Rodžers.
Ulogu Džeka tumači Ansel Elgort koga smo mogli nedavno da vidimo u rimejku Stivena Spilberga „Priča sa Zapadne strane“ (West Side Story).
Japanski glumac Ken Vatanabe je inspektor lokalne policijske jedinice za borbu protiv organizovanog kriminala, Hiroto Katagiri, koji će uzeti pod svoje mladog američkog novinara. Rejčel Zeler je Samanta, amerikanka koja radi kao eksluzivna pratnja u distriktu Kabukichō, poznat po seksualnim uslugama, koji će biti poprište Džekove istrage.

Poroci Tokija kreće sa emitovanjem na HBO Max od 07/04/2022 i serija ima 8 epizoda.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

Stigao prvi trejler za novi film Miloša Avramovića „Trag divljači“

"Trag divljači" je novi film Nenada Pavlovića u produkciji Režim-a Miloša Avramovića i Telekom Srbije. Radnja filma se odvija 1979, u izmišljenom gradu Vranovcu u...

Trejler za finale četvrte sezone serije „Stranger Things“

Nakon "Stranger Things" Season 4 Vol. 1 izdanja, koje je oborilo brojne rekorde i postalo najgledanija Netflix serija svih vremena, njeni tvorci su se...

Objavljen prvi tizer za „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes“

Radnja filma "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes", sa Tomom Blajtom kao 18-godišnjim Koriolanom Snouom i Rejčel Zegler kao Lusi Grej...

Objavljen trejler za film „Nemoguća misija: Odmazda– prvi deo“

Stiže najskuplja misija do sada. Pet godina nakon zadnje "Nemoguće misije", Tom Cruise se vraća ulozi Ethana Hunta, poznatog junaka akcijom i adrenalinom nabijenog...
X