Najava i trejler filma „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“

Jedan od prikazanih trejlera na poluvremenu finala NFL lige je bio i drugi trejler za film Doktor Strejndž u multiverzumu ludila (Doctor Strange In The Multiverse of Madness).
Dok film „Spajdermen: Put bez povratka“ (Spider-Man : No Way Home), koji se i dalje prikazuje u bioskopima i obara rekorde na blagajnama, fanovi nestrpljivo očekuju film „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“ (Doctor Strange In The Multiverse of Madness) jer će se direktno nadovezati i nastaviti priču. MCU je krenuo novim pravcem i doneće dosta noviteta jer Multiverzum pruža velike mogućnosti. Putovaćemo neistraženim predelima i Dr. Strange će uz pomoć, starih i novih, mističnih saveznika suočavati sa novim misterioznim protivnicima.
Konotacija ovog drugog trejlera je znatno mračnija od prethodnog, sa blagim primesama horora, jer možemo da vidimo i zlokobne blizance Doctor Strange i Scarlet Witch iz drugih univerzuma.
Nakon što smo kratko videli Miss America, super heroinu koja je sposobna da putuje kroz dimenzije multiverzuma, Strange ide da potraži pomoć od strane Wande Maximoff, alias Scarlett Witch, koja preboljuje događaje iz Westviewa i koji su predmet tv serije WandaVision.
Karl Mordo takođe ima svoj povratak nakon prvog dela gde smo videli kako njegove metode krše prirodne zakone. U nameri da ukloni moći čarobnjaka koje on smatra nedostojnim toga, Mordo deluje kao jedan od antagonista filma.
Glavne uloge u filmu tumače: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, Xochitl Gomez. Film režira Sam Raimi a za muziku će biti zadužen Danny Elfman. Kevin Feige je izvršni producent a scenario filma potpisuje Michael Waldron.

Film „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“ će od 5. maja 2022. godine biti na velikom platnu širom zemlje.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

Najava i trejler filma „Avatar: Put vode“ (Avatar: The Way of Water)

Objavljen je prvi trejler za nastavak sage „Avatar: Put vode“ (Avatar: The Way of Water) o čudesnim stanovnicima zemlje Pandore koji prikazuje nova bića...

Novi trejler za mini TV seriju Obi-Van Kenobi

Povodom četvrtog maja koji je proklamovan za Star Wars dan, ovog puta je Dizni obradovao fanove ratova zvezda novim trejlerom za mini tv seriju...

Nova HBO serija „Kuća zmaja“ (House of the Dragon) u avgustu na malim ekranima

Nova HBO serija „Kuća zmaja“ (House of the Dragon) imaće premijeru 22. avgusta na striming platformi HBO Max i HBO kanalu. Možemo očekivati još jedan...

„Tamo gde rakovi pevaju“ uskoro na velikom platnu

Bestseler Njujork tajmsa i najprodavaniji roman na Amazonu u 2019. godini „Tamo gde rakovi pevaju” dobio je svoju filmsku adaptaciju. Ova dirljiva priča o...
X