Home Filmske novosti Novi trejler filma “Matriks: Uskrsnuća”

Novi trejler filma “Matriks: Uskrsnuća”

0
Novi trejler filma “Matriks: Uskrsnuća”

Prošlo je 18 godina otkad smo gledali poslednji film o ultimativnoj virtualnoj stvarnosti koji je u zvezdane visine lansirao Kijanu Rivsa i inspirisao ceo svet.
Dugoočekivano novo poglavlje revolucionarne franšize ponovno okuplja originalne zvezde Kijanu Rivsa i Keri – En Mos u ulogama Nea i Triniti, pod rediteljskom palicom višestruko nagrađivane rediteljke Lane Vačovski.
Matriks je svojom složenom radnjom, inspirisanom filozofijom, gledaoce prisilio na drugačiju vrstu učestvovanja u filmu – na promišljanje o ličnim stvarima, identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kom živimo.
U novoj priči Neo i Triniti su naizgled živi i zdravi, ali su im umovi zaključani unutar “matriksa”, koji je postao opasniji. Oni se ne sećaju svoje prošlosti. Ali Nea prošlost proganja, jer u snovima vidi bljeskove onoga što se događalo u prethodnim filmovima, u onome što misli da je svakodnevnica… Kako bi otkrio šta je zaista stvarno, moraće još jednom da se odluči za putovanje u “Matriks”.

“MATRIKS: USKRSNUĆA” je pun skrivenih poruka i nastupa (od kojih su neki samo lica u gomili) koji uključuju: pionira vizualnih efekata iz prvog filma “Matriks” – dobitnika Oskara Džona Getu, stručnjaka za vizualne efekte u nastavcima “Reloaded” i “Revolutions” – nominovanu za Oskara Kim Libreri, gradonačelnika San Franciska Londona Brida i glumca Toma Hardija.
Novi film ponovno okuplja izvorne zvezde. Kijanu Rivs je u ulozi Nea, dok je Keri-En Mos u ulozi Triniti. U ostalim ulogama im se pridružuje zvezdana postava: Jaija Abdul – Matin II, Džesika Henvik, Džonatan Grof, Nil Patrik Haris, Prijanka Čopra Jonas, Kristina Riči, Telma Hopkins, Erendira Ibara, Tobi Onvumer, Maks Rimelt, Brajan J. Smit i Džada Pinket Smit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

X