Home Serije “Halo” serija je dobila svoj prvi tizer

“Halo” serija je dobila svoj prvi tizer

0
“Halo” serija je dobila svoj prvi tizer

“Halo” franšiza je očigledno prevazišla okove industrije igara. Iako je Microsoft imao nacrt ovog projekta još 2006. godine kada je trebao izaći i film u režiji Pitera Džeksona, reditelja legendarnih filmova Gospodara prstenova, nažalost ništa od toga se nije realizovalo.
Ideje za film su kasnije napuštene i počele su glasine o seriji a one su poslednjih godina postali veoma popularne zbog striming servisa. U ovom pravcu ide i “Halo”, ali ni ovde nije prošlo bez komplikacija. Serija je prvobitno najavljena 2018. godine i trebalo bi da bude producirana od strane “Showtimea”, ali je Microsoft najavio promenu u smeru objavljivanja na proslavi X-box rođendana.

Kratak tizer zapravo i ne pokazuje mnogo, ali sudeći po tim kratkim pogledima budžet je pozamašan. Glavnu ulogu Master Chiefa igraće Pablo Schreiber, a možemo čuti i glas Kortane, koju će u seriji preuzeti glumica Jen Taylor.

Serija “Halo” je takođe zamenila uslugu striminga, jer će biti objavljena na Paramount Plus-u u 2022. Nažalost, ovo još nije dostupno kod nas, ali sledeće godine će krenuti u postepeni prodor ka Evropi i ako budemo imali sreće, pojaviće se i u Srbiji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

X