Home Filmske novosti Vinnie Jones priželjkuje nastavak filma “Snatch”

Vinnie Jones priželjkuje nastavak filma “Snatch”

0
Vinnie Jones priželjkuje nastavak filma “Snatch”

Bivši fudbaler koji je postao glumac igrao je pored Bred Pita, Džejson Stejtama i Stiven Grejema u originalnom delu legendarne krimi komedije Gaja Ričija, snimljene pre 21 godine…
Žestoki momak fudbala i britanske filmske scene koji je blistao kako u startovima na protivničke igrače, tako i u brojnim dugometražnim naslovima, nevezano sa tim da li se radi o Gaju Ričiju ili drugim režiserima, nedavno je izjavio kako bi nastavak “Snatch” definitivno predstavljao veliki hit i pun pogodak.
“Voleo bih da snimim Snatch 2, posebno u Americi, jer tamo ljudi žele nastavak ovog kultnog ostvarenja. Pre nekoliko godina pojavile su se glasine vezane za “Lock, Stock and Two Smoking Barrels”, prethodni Ričijev film u kome sam takođe imao zapaženu ulogu, ali ipak smatram da Snatch pruža daleko bolji materijal za nastavak. Voleo bih da se opet sastanem sa momcima na ovakvom jednom projektu.”
Kako je glumac dodao: “Smatram da bi to bio veliki projekat i da bi nastavak ovog naslova predstavljao pravi bum u današnje vreme. To bi bio blokbaster pre samog prikazivanja”. Džons glumi neustrašivog izbacivača Bernarda Omahonija u svom poslednjem projektu – “Rise of the Footsoldier: Origins”.

Novi film je peti u seriji i uprkos tome što je pojedine kultne naslove bolje ostaviti usamljene, Džons uopšte ne sumnja da bi “Snatch 2” bio veoma dobro prihvaćen širom sveta. Da li će se ovo ikada dogoditi, ostaje da vidimo, ali definitivno, u vremenu kome nedostaje dobrih ideja i filmovi se uglavnom prave na osnovama legendarnih i unikatnih izdanja, ovakav projekat je nažalost daleko od nemogućeg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

X