Home Filmske novosti “Nije vreme za umiranje” u bioskopima u oktobru!!!

“Nije vreme za umiranje” u bioskopima u oktobru!!!

0
“Nije vreme za umiranje” u bioskopima u oktobru!!!

Nakon nekoliko odlaganja, poslednje poglavlje u teatralnim nastavcima serije filmova Iana Fleminga o tajnom agentu 007, “No Time to Die”, konačno je dobilo svoj datum premijere…
Kako bi obeležila predstojeću globalnu premijeru, kuća Metro-Goldwyn-Mayer predstavila je finalni trejler namenjen dvadeset i petom filmu u James Bond franšizi, za čiju je produkciju zadužena kompanija Eon Productions.
“No Time To Die” svoju radnju startuje 2015. godine, gde se “Spectre” naslov zaustavio, dok kratki opis glasi: “Bond je napustio aktivnu službu, odlučivši se za miran i povučen život na Jamajci. Njegov spokoj kratkog je daha i u život mu se vraća stari prijatelj iz CIA, Feliks Leiter, zahtevajući njegovu pomoć. Misija spasavanja kidnapovanog naučnika ispala je izdajnička i ispostavila se daleko komplikovanijom od očekivane, dovodeći tajnog agenta u sukob sa misterioznim zlikovcem naoružanim novom tehnologijom”.

   Režiran od strane Kari Joji Fukunaga, “No Time to Die” predstavlja poslednji naslov za Danijela Krejga u ulozi legendarnog agenta, dok će se pored njega naći i glumci kao što su Rami Malek, Lea Sejdu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris, zajedno sa Džefrijem Rajtom, Kristofom Valcom i Ralfom Fajnsom.

Nastavak sage o legendarnom britanskom tajnom agentu biće premijerno prikazan u bioskopima osmog oktobra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

X