- reklame -


Predstavljamo Vam najavu za film “Spenser” koji govori o životu princeze Dajane.
Glavnu ulogu tumači Kristen Stewart, a premijerno prikazivanje ovog filma biće 3. septembra u okviru Venecijanskog festivala.
Film govori o vikendu koji je Dijana provela u Sandringemu tokom božićnih praznika 1991. godine, kada je i donela odluku da se razvede od princa Čarlsa. Režiser “Spencera” je Pablo Larain, scenario je napisao Stiven Najt, dok je muziku je radio Džoni Grinvud iz grupe Radiohead.
Glavna glumica Kristen Stjuart poručila je da je veoma uzbuđena zbog svoje uloge u ovom filmu jer je život princeze Dijane jedna od najtužnijih priča ikada.“Ovo je jedna od najtužnijih priča ikada i ne želim samo da glumim Dajanu, želim da se upoznam sa svakim aspektom njenog života. Vrlo sam uzbuđena zbog ovog filma”, rekla je Stjuart.

“Brak princeze Dajane i princa Čarlsa odavno se ohladio. Iako postoje glasine o aferama i razvodu, mir vlada za božićne svečanosti na kraljičinom imanju Sandringham. Tu se jede i pije, puca i lovi. Dajana zna igru. Ali ove godine stvari će biti potpuno drugačije. Dajana odlučuje da okonca svoj brak”.

- reklame -