Najava i trejler filma “Odred otpisanih: nova misija” (The Suicide Squad)

The_Suicide_Squad
Odred otpisanih: nova misija (The Suicide Squad), naša jedina nada za spas sveta je gomila superzlikovaca – šta bi moglo da krene po zlu? Warner Bros je objavio novi trejler za sledeće poglavlje proširenog DC univerzuma.

Dobro došli u Belle Reve, američki zatvor koji je poznat po najvećoj smrtnoj stopi zatvorenika! Tu su zatočeni najgori svetski super negativci, spremni na sve da bi izašli odatle pa makar stupili u redove po zlu poznate i tajnovite jedinice Task Force X.
Trenutna misija zahteva okupljanje robijaša kao što su Bloodsport, Peacemaker, Capitaine Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin i Harley Quinn, našu omiljenu ludaču. Oni bivaju naoružani do zuba i poslati na daleko ostrvo koja vrvi od neprijatelja. I misija je jednostavna: eliminisati svakog protivnika koji je krije u džungli tog ostrva.
Jedino je pukovnik Rick Flag tu da ih organizuje i prati svaki njihov korak u ime Amande Waller. I ono što ih sve očekuje je neminovna smrt: ili od strane neprijatelja, člana tima ili Amande Waller lično. Opklade su u toku, i svi se klade u njihov neuspeh!

Glavne uloge u filmu Odred otpisanih: nova misija tumače Margot Robbie (Harley Quinn), Idris Elba (Bloodsport), Joel Kinnaman (Colonel Rick Flag), John Cena (Peacemaker), Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (Captain Boomerang), Michael Rooker (Savant), Flula Borg (Javelin), David Dastmalchian (Polka-Dot Man), Daniela Melchior (Ratcatcher 2), Steve Agee (King Shark), Mayling Ng (Mongal), Peter Capaldi (Thinker), Alice Braga (Sol Soria), Pete Davidson (Blackguard), Nathan Fillion (TDK), Sean Gunn (Weasel), Storm Reid (Tyla), Taika Waititi, Joaquín Cosío (Général Mateo Suarez), Juan Diego Botto (général Luna), Jennifer Holland (Emilia Harcourt), Tinashe Kajese i Sylvester Stallone (King Shark).

“The Suicide Squad” je zakazan za 6. avgust kada će paralelno, po dosadašnjem planu HBO Max-a, debitovati u bioskopima i striming servisu.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

The Continental: From the World of John Wick

Vratimo se u Njujork iz 1970-ih i legendarni hotel za ubice iz John Wick univerzuma. The Continental upoznajemo kroz mladog Winston Scott-a koji se...

„3211“

Režija: Danilo Bećković i Andrijana Stojković Scenario: Dimitrije Vojnov Uloge: Stefan Đurić Rasta, Radomir Rale Milenković, Goran Sultanović, Slaviša Čurović, Milan Čučilović... Žanr: muzički, biografski, triler O filmu:...

„Napoleon“ novi film Ridlija Skota uskoro u bioskopima

Trejler za film „Napoleon“, čiju režiju potpisuje Ridli Skot, objavljen je u ponedeljak 10. jula, a za 24 časa na Jutjubu je pregledan više...

Najava i trejler filma „Čuvari formule“ Dragana Bjelogrlića

Novi film Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule” biće premijerno prikazan na jednom od najvećih evropskih filmskih festivala u Lokarnu (Švajcarska) i to u okviru prestižnog...