Home Trejler Najava i trejler filma “Nepopravljivi Ron” (Ron’s Gone Wrong)

Najava i trejler filma “Nepopravljivi Ron” (Ron’s Gone Wrong)

0
Najava i trejler filma “Nepopravljivi Ron” (Ron’s Gone Wrong)

BUDDY_DOMESTIC_TEASER_SERBIA
Studio Locksmith Animation nam predstavlja svoj prvi dugometražni animirani film, radi se animiranom filmu “Nepopravljivi Ron” (Ron’s Gone Wrong) čiju režiju zajednički potpisuju iskusni realizatori Jean-Philippe Vine (The Good Dinosaur), Sarah Smith i Octavio Rodríguez (Incredibles 2).
Scenario potpisuju Peter Baynham (Arthur Christmas) i Sarah Smith dok su za produkciju zaduženi Julie Lockhart (Shaun The Sheep Movie), Lara Breauy i Elisabeth Murdoch

Priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu i Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča i hoda. Međutim, ispostavlja se da je Ron neispravan i nepopravljiv.
To je priča o savremenom prijateljstvu između stidljivog i povučenog dečaka Barnija i njegovog neobičnog, pričljivog i razigranog prijatelja robota Rona.
Jedanaestogodišnji dečak shvata da se njegov prijatelj robot pokvario, pokušavajući da mu pomogne otkriva svet u kome roboti, koji hodaju i govore, mogu da budu deci i dobri prijatelji. Priča prati avanture koje prevazilaze sve predrasude i dokazuju da konekcija koju dečak ima sa uređajem može biti istinsko prijateljstvo.

U domaćim bioskopima od oktobra meseca 2021.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

X