- reklame -

MV5BYWI2ZmM5ZTgtOTgxYS00MTQ4LThkMjQtZjBlNGM3NjQ5YTI5XkEyXkFqcGdeQXVyMDM2NDM2MQ@@._V1_
Striming kanal Apple TV+ je objavio da je naručio teću sezonu tv serije See i pre nego što će početi emitovanje druge sezone koja stiže na naše male ekrane 27 avgusta 2021 godine.
Još bolje, snimanje treće sezone je trenutno u toku u Torontu, jer je Apple TV+ odmah naručio snimanje druge i treće sezone u nizu. Dakle, nastavak ove serije je od ranije naručen ali je tek sada zvanično obelodanjen.
Scenario serije potpisuje Steven Knight (Peaky Blinders) dok je za  režiju zadužen Francis Lawrence (The Hunger Games, Kings).
Kao što se moglo videti u trejleru u pitanju je epska priča koja nas vodi u distopijsku budućnost u kome je jedan virus desetkovao ljudsku vrstu dok su preživeli ostali bez čula vida. Ljudi su  zato morali da se prilagode i pronađu nov način života u takvim okolnostima.
Sve se to dovodi u pitanje kada dvoje blizanaca dolaze na sve i imaju sposobnost da vide. Njihov otac Baba Voss (Jason Momoa)  će učiniti sve da ih zaštiti od strašne kraljice koja želi da ih eliminiše jer ih  vidi kao pretnju za trenutni poredak.
U drugoj sezoni tv serije “See” Baba Voss (Jason Momoa), iskusni ratnik i vođa svog plemena će se boriti da održi svoju porodicu na okupu i izbegne ratove i političke konflikte. Ali koliko se on trudio da u tome uspe sve se više približava suočavanju sa opasnim neprijateljem koji nije niko nego  njegov rođeni brat Edo Voss (Dave Bautista).

Glumačku ekipu ove sezone čine Jason Momoa, Alfre Woodard, Hera Hilmar, Sylvia Hoeks i Christian Carmago a u drugoj sezoni im se pridružuju Dave Bautista, Eden Epstein, Tom Mison, Hoon Lee, Olivia Cheng, David Hewlett i Tamara Tunie.

- reklame -