Najava i trejler filma „Halloween kills“

dearkhm-ed5c1b23-6480-461c-910d-d5e56471f7bb
Studio Universal je objavio prvi trejler za svoj film “Noć veštica ubija” (Halloween Kills) u kome vidimo kako Michael Myers izlazi nepovređen iz zapaljene kuće i kreće u novi ubilački pohod na Haddonfield. Serijiski ubica, je kao i sam serijal filmova Noć veštica (Halloween), vremenom dobio kultni status ali mora se priznati da svi filmovi nisu bili podjednakog kvalitativnog nivoa.
Prvi film, kojeg je režirao John Carpenter je obeležio žanr i ušao u pop kulturu, dok nastavcima to baš nije pošlo za rukom. Za promene je trebalo je sačekati reditelje kao što su Rob Zombie, i njegov prepoznatljivi stil,  i David Gordon Green, koji je snimio direktni nastavak prvog filma,  da preuzmu stvar u svoje ruke.
Taj direktni nastavak, koji se pojavio 2018 godine, je imao jednostavan naziv Halloween, nije bio vrhunski film iz franšize ali je odao počast originalu i nastavio je priču istog.
U dugačkoj listi filmova ove franšize, podsećam vas da je Laurie Strode brutalno ubijena u filmu Halloween: Ressurection iz 2002 godine. Ovaj film ne uzima u obzir događaje iz dosadašnjih nastavaka već priča svoju priču.

Ovo će biti peti put da Jamie Lee Curtis tumači ulogu Laurie Strode nakon originalnog filma. Imala je glavnu ulogu u nastavku originala u režiji Ricka Rosenthala iz 1981, u filmu “Halloween H20: 20 Years Later” Steva Minera iz 1998 godine. Rob Zombie je snimio dva dela i 2007 i 2010 godine i oni su bili fokusirani na mladost Michaela Myersa. Pomenuti film iz 2018 je i obeležio povratak Jamie Lee Curtis gde kao Laurie Strode ima nameru da okonča priču masovnog ubice sa belom maskom. 40 godina se spremala da ga ponovo sretne i zaustavi njegovo ubilačko ludilo. Kada je Michael Myers pobegao iz azila, znala je da je taj dan konačno došao. Na kraju filma, antagonista je u klopci zatvoren u podzemlju Laurine zapaljene kuće gde je trebao stradati od požara. Ali ne može se tek tako lako osloboditi takve zle sile…

Dva dodatna filma su predviđena da okončaju vremenski sled događaj Laurie Strode, a prvi od njih je “Noć veštica ubija” (Halloween Kills) koja stiže u američke bioskope 20 oktobra 2021 godine.
U trejleru vidimo da se ovaj film nastavlja na završnu scenu prethodnog filma, gde se Micheal Myers izvlači iz požara uz pomoć vatrogasaca. Jasno je da oni neće biti njegove jedine žrtve, vidimo u trejleru niz jezivih i brutalnih ubistava.

Režiju filma David Gordon Green, a glavne uloge u filmu tumače Jamie Lee Curtis (Laurie Strode), Judy Greer (Karen), Andi Matichak (Allyson), Anthony Michael Hall (Tommy Doyle), Charles Cyphers (Sheriff Leigh Brackett), Nancy Stephens (Marion Chambers), Kyle Richards (Lidnsey Wallace) i Robert Longstreet (Lonnie Elam). John Carpenter je komponovao muziku filma.

Trejler je krajnje efikasan i, uz isto tako kultnu numeru filma, pobuđuje nam želju da vidimo više. Završnicu priče ćemo morati da sačekamo 19 oktobra 2022 kada bude izašao film “Halloween Ends”.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

Eddie Murphy se vraća u „Beverly Hills Cop: Axel Foley“ na Netflix-u

Eddie Murphy se vraća kao čuveni policajac van svog elementa, Axel Foley, u dugo očekivanom nastavku "Beverly Hills Cop: Axel Foley", i izgleda kao...

Najava i trejler filma „Izmišljeni prijatelji“ (Imaginary Friend)

Promena žanra za Johna Krasinskog nakon njegova dva filma Tiho mesto (A Quiet Place). Njegovo novo ostvarenje naziva se Izmišljeni prijatelji (Imaginary Friend) i...

Kung Fu Panda se vraća, ali sa pojačanjem!!!

Prvi trejler za "Kung Fu Panda 4" je stigao, sa povratkom Jack Black-a kao Po-a pored raznovrsnog asortimana novih i povratnih likova. Trejler pun akcije...

Denis Villeneuve otkrio da radi na scenariju za treći „Dune“ film

Režiser je pričao o njegovim planovima za "Dune Messiah", i kako je predstojeći druge deo Dine ''mnogo bolji'' od prvog. Dok brojimo dane do izlaska...