Najava i trejler filma „Halloween kills“

dearkhm-ed5c1b23-6480-461c-910d-d5e56471f7bb
Studio Universal je objavio prvi trejler za svoj film “Noć veštica ubija” (Halloween Kills) u kome vidimo kako Michael Myers izlazi nepovređen iz zapaljene kuće i kreće u novi ubilački pohod na Haddonfield. Serijiski ubica, je kao i sam serijal filmova Noć veštica (Halloween), vremenom dobio kultni status ali mora se priznati da svi filmovi nisu bili podjednakog kvalitativnog nivoa.
Prvi film, kojeg je režirao John Carpenter je obeležio žanr i ušao u pop kulturu, dok nastavcima to baš nije pošlo za rukom. Za promene je trebalo je sačekati reditelje kao što su Rob Zombie, i njegov prepoznatljivi stil,  i David Gordon Green, koji je snimio direktni nastavak prvog filma,  da preuzmu stvar u svoje ruke.
Taj direktni nastavak, koji se pojavio 2018 godine, je imao jednostavan naziv Halloween, nije bio vrhunski film iz franšize ali je odao počast originalu i nastavio je priču istog.
U dugačkoj listi filmova ove franšize, podsećam vas da je Laurie Strode brutalno ubijena u filmu Halloween: Ressurection iz 2002 godine. Ovaj film ne uzima u obzir događaje iz dosadašnjih nastavaka već priča svoju priču.

Ovo će biti peti put da Jamie Lee Curtis tumači ulogu Laurie Strode nakon originalnog filma. Imala je glavnu ulogu u nastavku originala u režiji Ricka Rosenthala iz 1981, u filmu “Halloween H20: 20 Years Later” Steva Minera iz 1998 godine. Rob Zombie je snimio dva dela i 2007 i 2010 godine i oni su bili fokusirani na mladost Michaela Myersa. Pomenuti film iz 2018 je i obeležio povratak Jamie Lee Curtis gde kao Laurie Strode ima nameru da okonča priču masovnog ubice sa belom maskom. 40 godina se spremala da ga ponovo sretne i zaustavi njegovo ubilačko ludilo. Kada je Michael Myers pobegao iz azila, znala je da je taj dan konačno došao. Na kraju filma, antagonista je u klopci zatvoren u podzemlju Laurine zapaljene kuće gde je trebao stradati od požara. Ali ne može se tek tako lako osloboditi takve zle sile…

Dva dodatna filma su predviđena da okončaju vremenski sled događaj Laurie Strode, a prvi od njih je “Noć veštica ubija” (Halloween Kills) koja stiže u američke bioskope 20 oktobra 2021 godine.
U trejleru vidimo da se ovaj film nastavlja na završnu scenu prethodnog filma, gde se Micheal Myers izvlači iz požara uz pomoć vatrogasaca. Jasno je da oni neće biti njegove jedine žrtve, vidimo u trejleru niz jezivih i brutalnih ubistava.

Režiju filma David Gordon Green, a glavne uloge u filmu tumače Jamie Lee Curtis (Laurie Strode), Judy Greer (Karen), Andi Matichak (Allyson), Anthony Michael Hall (Tommy Doyle), Charles Cyphers (Sheriff Leigh Brackett), Nancy Stephens (Marion Chambers), Kyle Richards (Lidnsey Wallace) i Robert Longstreet (Lonnie Elam). John Carpenter je komponovao muziku filma.

Trejler je krajnje efikasan i, uz isto tako kultnu numeru filma, pobuđuje nam želju da vidimo više. Završnicu priče ćemo morati da sačekamo 19 oktobra 2022 kada bude izašao film “Halloween Ends”.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

Najava i trejler filma „Dina: drugi deo (Dune: Part Two)“

Nakon pada kuće Atreides, dolazi vreme za osvetu. Prvi trejler za film "Dina: drugi deo" je predstavljena ovih dana javnosti, sa Timoteom Šalameom i...

Balada o ptici pevačici i zmiji (Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes)

Balada o ptici pevačici i zmiji (Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) označava povratak franšize u prequel bez Jennifer Lawrence. Nakon najave reboota...

Najava i trejler filma „Gran Turismo“

Godine 1997. izašla je igra "Gran Turismo" na prvoj PlayStation konzoli. Ova precizna simulacija vožnje, koju je kreirao Kazunori Yamauchi iz Polyphony Digital, privukla...

Miloš Avramović otkrio kada izlazi novi deo filma „Južni Vetar“

Treći deo stiže brže nego što smo mislili. "Južni Vetar: Na Granici" završio je emitovanje početkom ovog meseca, a fanovi su režisera i ostatak ekipe...