Home Trejler Najava i trejler filma “Candyman”

Najava i trejler filma “Candyman”

0
Najava i trejler filma “Candyman”

Candyman-Poster-final
Universal Pictures je objavio novi trejler za film “Kendimen” (Candyman), novog nastavka franšize koju režira Nia DaCosta (Little Woods) a producira Jordan Peele (Key and Peele, Get Out).
Radi se o nastavku koji se dešava mnogo godina nakon događaja originalnog filma i u kome vidimo povratak opasnog ubice čije je ime naslov filma.

Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Watchmen, The Greatest Showman) tumači glavnu ulogu a pored njega u filmu uloge tumače i Teyonah Parris (Dear White Poeple, WandaVision), Nathan Stewart-Jarrett (Misfits, Utopia) i Rebecca Spence (Contagion, Public Enemies). Naravno, tu je i povratak originalnog i prvog Kendimena u filmu iz 1992 godine, Tony Todd (Final Destination, Night Of The Living Dead).

“Ove jeseni, dobitnik Oskara, Džordan Pil, oslobodiće potpuno osveženu urbanu legendu koja ledi krv u žilama, kojom su vas stariji prijatelji ili rođaci sigurno plašili pred spavanje: Kendimen. Mlada rediteljka u usponu, Nia Dakosta, režira ovu savremenu reinkarnaciju kultnog klasika.
Dokle god doseže sećanje meštana, mirno čikaško naselje teroriše priča o duhu ubici koji umesto ruke ima kuku, a koga vrlo lako mogu prizvati oni koji su dovoljno smeli da pet puta za redom, gledajući se u ogledalo, ponove njegovo ime.
Sada, deceniju pošto su kule u naselju srušene, vizuelni umetnik Entoni Mekoj i njegova devojka, direktorka galerije, Brijana Kartrajt, useljavaju se u luksuzni stan, preuređen do neprepoznatljivosti. Entoni će otkriti zastrašujuću, istinitu priču koja stoji iza Kendimena.
Nestrpljiv da održi svoj umetnički status u čikaškim krugovima, on počinje da istražuje jezive detalje i ne sluteći otvara vrata u prošlost, raskrinkava vlastiti um i pokreće nezaustavljiv talas nasilja koji ga sudara sa tokom vlastite sudbine.”

U bioskopima od 26. avgusta 2021.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

X