Najava druge sezone "Love, Death & Robots"

Love, Death & Robots
Nakon dobijanja Emmi nagrade za najbolji animirani program za prvu sezonu serije Love, Death + Robots, Netflix nam najvavljuje drugu sezonu koja nam stiže uskoro, tokom maja 2021 godine.
Kao i prošlog puta i ovde je sezona predstavljena u vidu antologije u kojima se mešaju razni žanrovi (naučna fantastika, horor, komedija…) kao i razne tehnike animacije. Jennifer Yuh Nelson, koja je bila ko-realizator animiranog filma Kung Fu Panda, je supervizor ove sezone.

Emitovana je 2019 godine, prva tura epizoda ovog animiranog programa za odrasle je ostavila odličan utisak.
Love, Death + Robots je poput poslastičare na čijim se rafovima nalaze brojne naučnofantastične poslastice, futurističke avanture ili fantastične bajke.
Sačinjena od 18 epizoda, čije trajanje ide od 5 do 15 minuta, serija kazuje različite priče koje su realizovane od strane različitih studija sa svih strana sveta. Svaka epizoda ima svoj ton, ima svoj poseban pravac kao i svoju posebnu tehniku animacije.

Love, Death + Robots nas neće naterati da se zamislimo kao kada odgledamo neku epizodu Black Mirrora. Ali iskreno, to nije bila ni ideja autora a gledaocima to neće smetati. Jer toliko je zabavno gledati ove fantastične priče, svaka je spektakularna na svoj način, svaka ima drugačiji stil i koncept, i svaka uspeva da oduševi gledaoce.

Kao u svakoj poslastičari, svako ponaosob će imati svoj omiljeni slatkiš i svako može u njoj pronaći svoju sreću.

Tim Miller (Deadpool, Terminator : Dark Fate) i David Fincher (Gone Girl, Fight Club, Zodiac), koji su već sarađivali na prvoj sezoni, nakon dve godine su opet zajedno na ovom projektu. Da napomenemo i scenariste koji su učestvovali u ovoj drugoj sezoni: to su Paolo Bacigalupi, Harlan Ellison, Rich Larson, Joe Lansdale, John Scalzi, Joachim Heijndermans, J.G. Ballard i Neal Asher.

Love, Death + Robots će biti dostupan od 14 maja Netflixu, a treći deo nam stiže 2022 godine.

Najčitanije

spot_img

JOŠ OD AUTORA

The Continental: From the World of John Wick

Vratimo se u Njujork iz 1970-ih i legendarni hotel za ubice iz John Wick univerzuma. The Continental upoznajemo kroz mladog Winston Scott-a koji se...

„3211“

Režija: Danilo Bećković i Andrijana Stojković Scenario: Dimitrije Vojnov Uloge: Stefan Đurić Rasta, Radomir Rale Milenković, Goran Sultanović, Slaviša Čurović, Milan Čučilović... Žanr: muzički, biografski, triler O filmu:...

„Napoleon“ novi film Ridlija Skota uskoro u bioskopima

Trejler za film „Napoleon“, čiju režiju potpisuje Ridli Skot, objavljen je u ponedeljak 10. jula, a za 24 časa na Jutjubu je pregledan više...

Najava i trejler filma „Čuvari formule“ Dragana Bjelogrlića

Novi film Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule” biće premijerno prikazan na jednom od najvećih evropskih filmskih festivala u Lokarnu (Švajcarska) i to u okviru prestižnog...