Home Filmske novosti Mads Mikkelsen u filmu “Indiana Jones 5”

Mads Mikkelsen u filmu “Indiana Jones 5”

0
Mads Mikkelsen u filmu “Indiana Jones 5”

MADS MIKKELSEN U FILMU “INDIANA JONES 5”

Mads Mikkelsen će se pridružiti Harrisonu Fordu na snimanju petog dela popularne franšize “Indiana Jones”, prenosi Variety.

Steven Spielberg će, nakon što je režirao prva četiri dela filma, napustiti ulogu režisera, a preuzeće je James Mangold. Spielberg će producirati film zajedno sa Kathleen Kennedy, Frank Marshall i Simon Emanuel, kao i učestvovati u mnogim drugim stvarima vezanim za film. Detalji scenarija još nisu objavljeni te još uvek nije poznato koga će Mikkelsen glumiti u filmu.
Premijera filma je odlagana nekoliko puta, a prema poslednjim informacijama ostvarenje u bioskope stiže 29. jula 2022. godine – više od četiri decenije nakon što je javnosti predstavljen prvi deo franšize (“Raiders of the Lost Ark“).

Ovo je još jedna od franšiza u kojima će se pojaviti Mikkelsen. Naime, glumac je nedavno uključen u film “Fantastične zveri”, u kojem će da zameni Johnny Deppa na mestu Grindelwalda, nakon što se Depp razišao sa franšizom ranije ove godine zbog njegovih nedavnih pravnih problema.

Mikkelsen je pokupio neke od najboljih kritika u svojoj karijeri za ulogu u danskom filmu “Another Round”, koji osvojio dve nominacije za Oscara, uključujući Najbolji strani film i najbolju režiju. Na dodjeli BAFTA nagrada odneo je nagradu za najbolji film koji nije na engleskom jeziku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

X