Zack Snyder je poslušao fanove tako da nam 2021 godine stiže sasvim druga verzija filma „Liga Pravde“ (Justice League). Biće emitovana na kanalu HBO Max i biće četvorodelno izdanje poput mini serije, svaki deo će trajati sat vremena! Reditelj nas je uverio da će film biti distribuiran i internacionalno, za sve one koji nemaju pristupa HBO Max kanalu.
Svojevremeno, pre završetka i izlaska filma u bioskope 2017 godine, Zack Snyder je morao da se povuče sa snimanja filma zbog tragičnog porodičnog razloga, gubitka svoje kćerke. Tada je započeti projekat, po nalogu filmskog studija, preuzeo i seo u rediteljsku stolicu Joss Wheedon. Film je nakon svog izlaska u bioskope zaradio 657 miliona dolara ali nije zadovoljio ukuse DC puritanaca kao ni prvobitnog reditelja Zacka Snydera koji nije imao takvu viziju filma.
Fanovi sada jedva čekaju 2021 godinu kada će na kanalu HBO Max izaći njegova verzija filma, imao je dovoljno već snimljenog materijala i uz pomoć glumačke ekipe dosnimio je neke scene, dodao svoje CGI scene i izmontirao film po svom ukusu. I prvi trejler, ste zahvaljujući DC Fandome hepeningu mogli i da pogledate.

Glumačka ekipa je nepromenjena i nju čine Ben Affleck kao Batman, Ezra Miller kao The Flash, Henry Cavill kao Superman, Jason Momoa kao Aquaman, Ray Fisher kao Cyborg, Jeremy Irons kao Alfred Pennyworth, Jesse Eisenberg kao Lex Luthor, Amy Adams kao Lois Lane, J. K. Simmons kao komesar Gordon, Connie Nielsen kao kraljica Hippolyta i Ciarán Hinds kao Steppenwolf.

00vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments