Warner Bors. polako priprema teren, koristeći nesumnjivi interes i veliki uspeh film Džoker (Joker), za još jedan film iz DC univerzuma. Predstavljamo Vam trejler filma „Ptice grabljivice i fanstastična emancipacija Harli Kvin“ (Birds Of Prey And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) u kome glavnu ulogu ima Margot Robbie kao Harley Quinn u kome ćemo imati pregršt akcije, humora i šarenih boja. Pored nje glumačku ekipu filma čine i Jurnee Smollett-Bell kao Black Canary, Mary Elizabeth Winstead kao Huntress, Rosie Perez kao Renée Montoya i Ella Jay Basco kao Cassandra Cain.
Radnja filma je kada se Harley Quinn, Huntress i Black Canary udružuju da bi zaštitile prijateljicu Cassandra Cain koja je došla u posed dijamanta koji pripada opasnom kriminalcu Gotham Citya: Black Mask kojeg tumači Ewan McGregor.
Glumačku ekipu dopunjuju i Chris Messina, Ali Wong, Robert Catrini, Steven Williams i Derek Wilson. Režiju filma potpisuje Cathy Yan, koja je prva rediteljka sa dalekog istoka koja će režirati super herojski film. Scenario potpisuje Christina Hodson dok je Chad Staleski zadužen za koreografiju akcionih scena.

Film stiže u bioskope u februaru 2020 godine.

00vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments