juc5beni-vetar-2-poster
Domaći filmski mega hit iz 2018 godine “Južni vetar”  reditelja i ko-scenariste Miloša Avramovića uskoro dobija  nastavak svoje priče. Film koji se bavi Beogradskim podzemljem i auto mafijom je oborio nekoliko rekorda, te privukao u bioskope preko 600 hiljada ljudi, i to samo u Srbiji!
Bilo je pitanje vremena kada će nakon tog uspeha krenuti sa snimanjem nastavka. A nastavak, i to ne jedan, već dva stižu tokom 2020 godine, jer u toku je istovremeno snimanje TV serije od 14 epizoda i  igrani film “Južni vetar 2”.
Po prvi put, imaćemo priliku da u istoj godini gledamo dva potpuno različita projekta, koje će vezivati jedna zajednička linija priče. Sama serija će se direktno nadovezati na događaje iz prvog filma, dok će se drugi film nadovezati na radnju tv serije. Dakle, moraćete da odgledate i seriju da bi ste pohvatali konce scenarija u drugom filmu.

I tv serija i film će i dalje pratiti našeg anti heroja Petra Maraša, za vreme njegovog boravka u zatvoru i  nakon izlaska iz njega. “Gledaćemo moć, bitku za teritorije, klanove, sukobe koji izbijaju, ali ćemo između svega toga pratiti male ljudske drame likova.” Miloš Avramović.
Svoje uloge iz originala će ponoviti Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Dragan Bjelogrlić, Aleksandar Berček, Miloš Timotijević, kao i još neki. A od novih lica će im se pridružiti Vuk Kostić, Miodrag Dragičević, i Pasquale Esposito.

avatar
  Subscribe  
Notify of