Venom
Sony kompanija ponovo je rizikovala i odlučila da kreira film koji se bazira na antiheroju iz Spajdermen univerzuma. Pošto je Spajdermen trenutno u Marvel univerzumu, Sony nije mogao da iskoristi Spajdermena u Venom filmu, što je dovelo do toga da mnogi fanovi budu ljuti zbog toga. Ipak, Venom film uspeo je da bude kreiran,  a reportera Edija Broka, glumio je popularni Tom Hardi koji je dobio dobre kritike za ovaj film.
Iako su fanovi imali par zamerki na priču i karakter samog Venoma, film je prošao odlično i zaradio je ozbiljan novac u bioskopima (855 miliona dolara). Zbog toga je Sony došao na logičan izbor da kreira nastavak filma. Dobra vest je ta što je Tom Hardi pristao i očekuje se da će snimanje ovog filma vrlo brzo početi.
Za sada se još uvek ne zna šta će biti priča drugog dela, ali mnogi očekuju da će Sony upotrebiti sekundarne likove iz Spajdermen univerzuma koji neće biti korišćeni u Marvel univerzumu. Takođe, mnogi se nadaju da će novi Venom biti R film, odnosno da neće biti za gledaoce manje od 13 godina, jer će to značiti da ćemo imati brutalne borbe i scene koje odlično pašu za ovakvog monstruoznog antiheroja.

avatar
  Subscribe  
Notify of