3DJwb4aCn1
“Svemirski basket 2” odnosno film ”Space Jam 2” nam stiže 2021 godine, u pitanju je nastavak legendarne komedije iz 1996. godine u kojoj je glavnu ulogu tumačio Michael Jordan a društvo su mu pravili Duško Dugouško i ostali Looney Tunes crtani likovi.
U novom filmu glavnu ulogu će imati LeBron James, baš kao i Duško Dugouško. Premijera filma je zakazana za 16. jul 2021. godine. Od ostalih glumaca tu su: Julyah Rose, Greice Santo, Sonequa Martin-Green, Don Cheadle, Martin Klebba, Anna Sofie Christensen…
Za sada se ne zna radnja filma, kao ni drugi detalji ali očekujemo nastavak tradicije blesavog zapleta, verovatno neke negativce koji hoće da upropaste stvar i dobre momke koje predvode košarkaši i njihovi drugari iz crtanog sveta. Prvi deo filma “Svemirski basket” je pratio Michaela Jordana koji je napusto košarkašku karijeru i posvetio se bejzbolu ali sve komplikuju vanzemaljci koji se pojavljuju. Da li će  opet Duško Dugouško, Patak Dača, Zečica Lola  i ostala ekipa uspeti da spasu stvar.

avatar
  Subscribe  
Notify of