godzilla_king_of_the_monsters_ver9_xxlg
Warner Bros. predstavio je poslednji trejler za akcionu avanturističku fantaziju „Godzilla: King of the Monsters“ režisera Michaela Doughertyja koji je scenario kreirao u saradnji sa Zachom Shieldsom. Svoje uloge iz filma „Godzilla“ repriziraju Ken Watanabe i Sally Hawkins, dok ostatak glumačke postave čine Vera Farmiga, Kyle Chandler, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Thomas Middleditch, Aisha Hinds i Zhang Ziyi.
Radnja nastavka se odvija pet godina nakon dešavanja iz prvog filma. Prati herojske napore kripto-zoološke agencije Monarch čiji se članovi suočavaju sa gomilom čudovišta među kojima je i moćna Godzilla koja se u filmu sukobljava sa gigantskim insektom Mothrom, letećim čudovištem Rodanom i ultimativnim neprijateljem, troglavim Kingom Ghidorahom. Kada se ponovo uzdignu te drevne supervrste, za koje se smatralo da su samo mitovi, dolazi do borbe za prevlast, što će dovesti u pitanje opstanak čovečanstva…

Producentski tim filma čine Mary Parent, Alex Garcia, Brian Rogers, Thomas Tull, Barry H. Waldman, Shields, Yoshimitsu Banno, Kenji Okuhira i Alexandra Mendes.
U bioskope Godzilla dolazi 31. maja 2019.

avatar
  Subscribe  
Notify of