spiderman_far_from_home_xxlg
Ovog leta na velika platna stiže Spider-Man, jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka, u novom samostalnom filmu naziva “Spider-Man: Daleko od kuće” koji se radnjom direktno nastavlja na hit “Osvetnici: Kraj igre” i kao takav predstavlja spektakularan kraj treće faze Marvel Cinematic Universea.
Omiljeni čovek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja ovu fantastičnu Marvelovu sagu, a o čemu će se tačno raditi u blockbusteru kojeg sa nestrpljenjem očekujemo pogledajte u ovom najnovijem trejleru.
Upozoravamo da tekst i trejler sadrže spoilere za sve one koji još nisu pogledali poslednji nastavak “Osvetnika”.


Vreme je da se opet upletemo u paukovu mrežu, a ove godine ona je zahvatila celu Evropu. Naime, Peter Parker odlazi na letnji odmor sa svojom poznatom ekipom sa ciljem da svoje superjunačke dužnosti ostavi sa strane tih nekoliko zabavnih nedelja. Ali njegov plan se brzo izjalovi kada mu odmor prekine Nick Fury sa novim zadatkom koji on ne želi prihvatiti. Tony Stark/Iron Man je poginuo, Kapetan Amerika je nedostupan kao i većina ostalih Osvetnika, a Spider-Man se mora pomiriti sa gubicima i preuzeti odgovornost. Pred njim leži teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora spašavati svet i zaštiti svoje prijatelje pri čemu ga očekuje i neočekivani novi savez. U ulozi Petera Parkera ponovno gledamo Toma Hollanda koji se savršeno pronašao u liku Spider-Mana, kao Nick Fury pojavljuje se opet fantastični Samuel L. Jackson, dok je u ulozi Mysteria Jake Gyllenhaal koji se na ovaj način pridružio impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svetu.
U distribuciji Con filma, “Spajder-Men: Daleko od kuće“ kreće sa prikazivanjem u terminu svetske premijere 4. jula.

avatar
  Subscribe  
Notify of