Glumac Henry Cavil je otkrio na svom Instagram profilu da je snimanje prve sezone završeno i da ćemo do kraja godine prvi put videti Geralta od Rivije na malim ekranima…
Netflix se priprema da izbaci još jednu hit seriju, a reč je o serijalu “The Witcher” u kojem će glumiti Henry Cavil. Za one koji ne znaju ko je i šta je “The Witcher”, on je čovek koja ima natprirodne moći i koja ima zadatak da ubija i lovi čudovišta koja mogu nauditi ljudima. “The Witcher”  kojeg će Cavil glumiti zove se Geralt od Rivije, a fanovi su mogli da ga upoznaju preko knjiga i preko sjajnih video igrica koje su i naterale kreatore ove serije da ožive Geralta. Cavil je i sam ogorman fan “The Witcher” franšize, zbog čega je i dobio ulogu, jer je bukvalno svakodnevno slao mejlove i govorio rediteljima da je on rođen za ovu ulogu i da o Geraltu zna više nego bilo ko. Cavil je pročitao sve knjige i prešao sve igrice, tako da je on nesumnjivo najbolji izbor za ovu ulogu.
Henry na svom Instagram profilu redovno kači progres u kojem pokazuje kako on trenira i kako se priprema za ulogu, ali sada je fanove oduševio i obradovao kada je napisao da je sezona 1 snimljena i da će se uskoro pojaviti na Netflixu.

Još uvek se ne zna tačan datum kada će “The Witcher” biti dostupan za gledanje, ali pretpostavlja se da će to najverovatnije biti krajem ove godine.

00vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments