Pre nešto više od dve godine nakon izlaska prvog filma kojeg je režirao Denis Villeneuve koji je obeležio 2015 godinu, dolazi i njegov nastavak.


U pitanju je drugi deo planirane filmske trilogije, u kojoj se Emily Blunt neće vratiti jer je preuzela ulogu „Mary Poppins“ u istoimenom Diznijevom filmu. Josh Brolin i Benicio Del Toro opet imaju vodeće uloge a rediteljsku palicu je ovoga puta preuzeo italijanski reditelj Stefano Sollima, poznatog po režiranju tv serija Gomorra i Romanzo Criminale.

U ovom novom filmu, borba protiv meksičkih kartela je intenzivnija. Hitno se mora rešiti problem korišćenja njihovih krijumčarskih mreža od strane terorista radi infiltriranja u Sjedinjene Američke Države. U prvim redovima će opet biti savezni agent Matt Graver (Josh Brolin) koji će opet koristiti usluge najamnika Alejandra (Benicio Del Toro) radi obavljanja prljavih poslova.

Taylor Sheridan opet potpisuje scenario franšize a pored pomenutog dvojca glavnih glumaca uloge u filmu tumače i Isabela Moner, Jeffrey Donovan, Manuel Garcia-Rulfo i Catherine Keener.

Prvi film je doneo zaradu od 85 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama.

Film stiže u domaće bioskope od 05. jula 2018 godine.

00vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments