Jesen 2019., između ostalog, rezervisana je za domaću krimi-komediju „Ekipa“, koja donosi priču o ljubavi prema fudbalu i večitim rivalima Partizanu i Crvenoj Zvezdi.
U središtu priče se nalazi as Partizana, fudbaler Stevanović, kojeg glumi Rade Čosić, ujedno i scenarista ovog filma. Motiv za nastanak ove priče, Ćosić je pronašao u sopstvenim treninzima u Partizanu i ljubavi prema fudbalu. Režiju potpisuje Marko Sopić, koji je i sam veliki ljubitelj fudbala i legendarnog fudbalera Dragana Mancea.


Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna italijanka, fudbalska zvezda Partizana i brat od tetke koji navija za Zvezdu sreću se silom prilika za vreme derbija. To veče, jedna torba puna para, mora biti isporučena čuvenom meceni ili će svi oni biti u nevolji.
-Snimali smo na pravom derbiju, sve što se događa na utakmici je autentično, glumci igraju sa kamerama na glavama i sve je realno. Mi smo se odlučili na taj potez iz više razloga, a najvažniji je da publika doživi atmosferu stadiona u bioskopu, rekao je scenarista i glumac Rade Ćosić dodajući „Ovo je komedija sa elementima krimi-priče Holivuda, najviše nas porede sa filmom Sneč (Snatch ,2000).“

Film je okupio ekipu poznatih glumaca među kojima su i: Andrija Milošević, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Sergej Trfunović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi. Specijalni gosti filma su: Saša Ilić, Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić.

Premijera filma „Ekipa“ planirana je za jesen 2019. godine.

avatar
  Subscribe  
Notify of