„John Wick : Chapter 3 – Parabellum“ će početi tamo gde se drugi deo završio. Naš antiheroj je u bekstvu iz dva razloga… glava mu je ucenjena na 14 miliona dolara koji je na snazi na globalnom nivou i zato što je pogazio jedno od pravila svoje kaste: oduzeo je nekome život na zaštićenoj teritoriji Continental Hotela.


Žrtva je bila član visokog reda ubica koja je i ucenila njegovu glavu. John Wick bi bio smesta ubijen da mu direktor hotela, Winston, nije dao prednost od sat vremena za bekstvo iz New Yorka pre nego što bude “isključen” iz reda ubica i bude na nemilost svih ostalih ubica.

U trećem nastavku ćemo se sa upoznati sa novim likovima a među njima je i Anjelica Houston koja će tumačiti ulogu Ruske, ciganke iz Istočne Evrope. Ovaj nastavak će biti svojevrsna priča o poreklu Johna Wicka, a Ruska je osoba koja ga je obučila i pružila mu zaštitu.
Chad Stalesky, reditelj koji je potpisao režiju prethodna dva nastavka, je takođe zadužen za realizaciju ovog filma, a scenario potpisuje Derek Kolstad.
Uloge u filmu će tumačiti i glumci iz prethodnih delova: Ian McShane (Deadwood, American Gods) kao Winston, Laurence Fishburne (Ant-Man and the Wasp, Man of Steel) kao Bowery King i Lance Reddick (The Wire). Među novim glumcima koji će se pojaviti u ovom delu su Halle Berry (Monster’s Ball, Kingsman : The Golden Circle), Asia Kate Dillon (Orange is the New Black), Mark Dacascos (Brotherhood of the Wolf), Jason Mantzoukas (The House), Yayan Ruhian (The Raid : Redemption), Cecep Arif Rahman (The Raid : Berandal) i Tiger Hu Chen (Man of Tai Chi).
Za sada je još uvek nepoznato hoće se Common (Suicide Squad) i Ruby Rose (xXx : Return of Xander Cage) ponovo pojavljivati i da li će Hiroyuki Sanada (The Wolverine, The Last Samurai, Life) biti glavni antagonista filma.

John Wick se vraća u bioskop 17-tog maja.

avatar
  Subscribe  
Notify of