“Stranger Things” sezona 4 serije se približava a objavljen je i prvi trailer teaser. Netflix je upravo predstavio kratak snimak koji otkriva najvažniju stvar na temu četvrte sezone njihove najpopularnije serije svih vremena.
Konačno imamo potvrdu da je Chief Hopper (glumac David Harbour) živ i vraća se u seriju. Doduše u Rusiji je, po svemu sudeći u Sibiru gde gradi prugu u zarobljeništvu. Ali je živ je i ne sumnjamo da će naši omiljeni klinci uraditi sve što mogu da ga spasu i vrate u Ameriku. Naravno i ostatak ekipe je nepromenjen i biće u nastavku, a u duhu tradicije, odnosno ako budu primenili isti princip za dosadašnje sezone verovatno će uvesti i neke nove likove u novim epizodama. Trailer otkriva i još ponešto, čini se da Sovjeti u tajnom programu prave vojnike sa posebnim moćima, poput onih koje ima Eleven. Snimanje četvrte sezone serije “Stranger Things” je u toku, a naravno iza projekta su ponovo braća Duffer i Netflix.
Nažalost tačan datum premijere još uvek nije objavljen, ali pošto je promotivna kampanja počela ne sumnjamo da će biti uskoro, na leto ili jesen 2020. I kao i do sada, biće objavljena kompletna sezona odmah.

00vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments