NA COMIC-CONU u San Diegu predstavljen je prvi teaser za seriju koja bi ljubiteljima epske fantastike mogla nadomestiti „Igru prestola“. Henry Cavill je u San Diegu napokon  dobio priliku da pokaže kako se snašao u ulozi vešca, a teaser je za manje od 24 sata pogledalo više od 5 miliona ljudi samo na YouTubeu.

U pitanju je ekranizacija fantasy serijala Poljaka Andrzeja Sapkowskog prema kojem je napravljeno i nekoliko hit igara, a „Witcher 3: The Wild Hunt“ mnogi svrstavaju u vrh ne samo žanra već i video igara. Priča o lovcu na čudovišta Geralta od Rivije (Cavill) više je puta interpretirana: u dugometražnom filmu, kratkometražnoj TV seriji, brojnim grafičkim romanima i uspešnom franšizom video igara.

Fanovi „Witcher-a“ nestrpljivo čekaju šta će Netflix napraviti, a sudeći prema prvim reakcijama, čeka nas uzbudljiva serija puna preokreta. Očekuje se da će prva sezona „Witcher-a“ biti dostupna na Netflixu krajem 2019. godine. Uz „Witcher-a“, ljubitelji fantastike nestrpljivo iščekuju i seriju „His Dark Materials“, adaptaciju istoimene trilogije Philipa Pullmana o dvoje tinejdžera i njihovom putovanju kroz paralelne svetove.

00vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments