Terminator Dark Fate
„I’ll be back“! – Čuvena replika koju izgovara jedan od najomiljenijih robota kog tumači Arnold Švarceneger u filmu „Terminator“ iz 1984. godine ispunila je očekivanja ljubitelja franšize.
Od 31. oktobra u bioskopima će se naći film „Terminator: Mračna sudbina“, koji predstavlja, kako autori najavljuju, nastavak drugog dela filma iz 1991. godine i koji će ponovo okupiti staru, dobro poznatu ekipu glumaca – Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sare Konor.
Osim glumačke ekipe, poznatoj priči o robotu, posle skoro trideset godina vraća se i Džejms Kameron, filmadžija od koga je sve počelo. Ovaj put samo u ulozi scenariste. Njegovi filmovi, prvi „Terminator“ iz 1984. godine i još čuveniji drugi „Terminator 2 Sudnji dan“ koje je i režirao, obeležili su kraj jedne ere.
Iako je napravio pauzu u kreiranju Terminatora i prepustio franšizu drugim filmskim radnicima, prema rečima aktera, za ovaj, šesti nastavak filma Kameron je vrlo zainteresovan i uključen: „Znate da je Terminator njegova ’beba’ i veoma je prisutan na snimanju“, rekao je u jednom od intervjua glumac Arnold Švarceneger.


Ovaj, poslednji nastavak priče o Terminatoru, snimio je Studio 20th Century Fox i rediteljsku palicu prepustio Timu Mileru, a u ostalim ulogama našli su se glumci Natalija Rejes, Gabrijel Luna, Dijego Boneta, Mekenzi Dejvis i drugi.

avatar
  Subscribe  
Notify of