Lucasfilm i Disney su objavili poslednji zvanični trejler i poster pred početka prikazivanja poslednjeg filma iz “Star Wars” franšize koji zaokružuje priču najpoznatije svemirske porodice. U svakom slučaju, sve deluje da će ovo biti eksplozivno finale.
42 godine nakon prvog filma “Star Wars”, saga će ovim filmom zaokružiti priču o Skywalkeru.
Kako je nagovešteno, radnja filma neće biti direktno nadovezana na film “Star Wars : The Last Jedi”, već će se odigravati kasnije jer će se u njemu okupiti svi bitni likovi iz sage. Susrešćemo stare poznanike kao i nove likove, droide i rase vanzemaljaca.
Ponovo ćemo se družiti sa ekipom glumaca iz prethodnih filmova, a to su: Adam Driver, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo i Billie Lourd. kao i veterani sage Mark Hamill, Anthony Daniels i Billy Dee Williams (Star Wars : Episode V : The Empire Strikes Back), kao Lando Calrissian.
Biće naravno i prisutna i Carrie Fisher kao Leia Organa, koja je nedavno preminula, zahvaljujući neiskorišćenim kadrovima iz filma “Star Wars : The Force Awakens”.  Od novajlija tu su Matt Smith, Naomi Ackie kao Jannah, Keri Russell, Dominic Monaghan i Richard E. Grant.
J.J. Abrams i Chris Terrio potpisuju scenario filma. Kompozitor John Williams, koji je pisao muziku za svaki film ove sage, je ponovo za dirigentskom palicom.

Film stiže u bioskope 19 decembra 2019 godine.

00vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments