02_NOS4A2_800x600_MobileWeb_HomeHero

Zasnovan na najpopularnijem romanu Joe Hill-a iz 2013. godine, “NOS4A2” prati Vic McQeen, koju glumi Ashleigh Cummings (The Goldfinch), darovitu mladu ženu koja otkriva da ima sposobnost da pronalazi izgubljene stvari.
Ova sposobnost navodi je na trag zlog i besmrtnog Charlie Manxa, kog glumi Zachary Quinto, dobitnik nominacije za Emmi® (Star Trek, American Horror Story). Manx je zavodljivi besmrtnik koji hrani svoju mladost dušama dece, a ono što od njih ostane odnosi u Božićnu zemlju, ledeno, izopačeno Božićno selo, plod Manx-ove mašte, gde je svakog dana Božić, a neraspoloženje je zakonom zabranjeno. Vic nastoji da nadmudri Manxa i spasi njegove žrtve – a da pri tom ne izgubi svoj um i sama postane njegova žrtva.
Ekipu koja potpisuje seriju NOS4A2 predvodi Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell on Wheels), Lauren Corrao, ko-predsednik Tornante Television i Joe Hill. Uz Quinto i Cummings, u seriji glume Ólafur Darri Ólafsson (Lady Dynamite) kao Bing Partridge, Virginia Kull (The Looming Tower) kao Linda McQueen, Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) kao Chris McQueen i Jahkara Smith (aka Sailor J) kao Maggie Leigh. Seriju producira AMC Studios u saradnji sa televizijom Tornante.

avatar
  Subscribe  
Notify of