Universal i MGM su objavili novi trejler filma „Nije vreme za umiranje“ (No Time To Die), 25-ti film po redu o čuvenom tajnom agentu njenog Veličanstva, a ujedno i poslednji u kome će Daniel Craig imati tu čuvenu glavnu ulogu.
Najpre predviđen za april 2020, bio je jedan od prvih filmskih blokbastera koji su iz predostrožnosti pred nadolazećom pandemijom odložen za kraj godine, u nadi da će veći broj gledaoca moći da uživa u njemu na velikom platnu. A ovaj trejler nam obećava dobar nivo akcije snimljen kamerom nagradama ovenčanog laureata Linusa Sandgrena.
Cary Fukunaga potpisuje režiju filma a evo ostatka glumačke ekipe: Ralph Fiennes je M, Ben Whishaw je Q, Naomie Harris je Miss Moneypenny, Rami Malek je Safin, Rory Kinnear je Tanner, Christoph Waltz je Blofeld, Jeffrey Wright je Felix Leiter, Léa Seydoux je Dr Madeleine Swann.
Léa Seydoux je prva Bond devojka koja se pojavljuje u više od nekoliko filmova o Bondu tokom poslednjih pedeset godina. Ana de Armas, Billy Magnussen, Dali Benssalah, David Dencik i Lashana Lynch dopunjuju glumačku postavu ispred kamere.

Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Felix Leiter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Premijera filma je predviđena za 12 novembar 2020.

00vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments