Nedugo nakon što su se u bioskopima pojavili igrani filmovi “Aladin” i “Kralj Lavova”, stiže još jedna igrana verzija omiljenog crtaća našeg detinjstva. „Maza i Lunja“!
Priča o dami i mangupu iz 1955. godine uskoro stiže u bioskope – glasove pozajmljuju Tessa Thompson i Justin Theroux, a kompanija Dizni je upravo objavila i trejler! Međutim sledi i razočarenje jer se film neće naći u bioskopskoj distribuciji, već će ga Dizni predstaviti na svojoj striming platformi „Disney+“.

Glavne uloge u filmu dobili su koker španijel Roza (Lady) i pas neodređene pasmine Monte (Tramp), koji je prošle godine spasen s ulice i od tada se o njemu brine HALO Animal Rescue u Feniksu.


"On je prijateljski nastrojen, pozdravlja ljude, deli poljupce, voli pažnju, zna da sedne na komandu i lepo hoda na povocu", ispričao je Heder Alen, predsednik i CEO organizacije HALO Animal Rescue. "Monte je mešavina terijera i nečega. On je pravi džukac iz prihvatilišta. I to nije uvreda, to je kompliment. To je ono što ga čini posebno kul. Nije da u prihvatilištu nema rasnih pasa, ali Monte ih zaista sve predtavlja na pravi način. Psi iz prihvatilišta jesu super prijatelji i treba ih usvajati."

00vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments