Nakon pomeranja datuma premijere koji je trebao da se desi sada već davne 2018. godine i to u aprilu mesecu, Josh Boon-ov “The New Mutants” napokon dolazi u bioskope 3. aprila ove godine. I nakon par godina pomeranja imamo i prvi poster posle 2017.
U pitanju je new art na kome vidimo “New Mutants” karaktere (originalno planirani da budu deo novog Fox X-Men universuma) Magic (Glass-Anya Taylor-Joy), Wolfsbane (GoT- Maisie Williams), Cannonball (Stranger Things- Charlie Heaton), Sunspot (The Stand- Henry Zaga), i Mirage (The Originals- Blu Hunt).
“The New Mutants” ne samo da predstavljaju poslednji izdisaj Fox-ovog X-Man univerzuma, nego se i odvajaju od ostalih franšiza kao horor film, bez kostima ili pravih superheroja. Poster daje mračan, moderniji vibe sa glavama heroja iza naziva filma.
Pre nekoliko nedelja, Disney websajt je napravio grešku i nazvao “The New Mutants” „ozbiljnim i uzbuđujućim dodatkom Marvel Cinematic Univerzumu“ – koji, naravno, to nije. On nije deo MCU, iako je novi Fox Marvel film posle Disney-jevog preuzimanja ovog studija.
Dok promoviše novi trejler i datum premijere, režiser Josh Boone potvrđuje da je ovo originalna verzija filma koji je snimio za Fox, uprkos preuzimanju od strane Disney-a.

00vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments